Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽUJU SE OKOLNOSTI
Povratak na članak

U polju nađen mrtav pastir s vidljivim ozljedama glave

Tijelo je nakon očevida prevezeno na obdukciju

Komentari 6

Avatar mama mia
mama mia
13:47 27.11.2017.

Očito sinkopa

VL
GU
General_U
19:03 27.11.2017.

ljubovao s ovca... pa ga ljubomorni ovan odalamio u glavinu...

VL
LI
liliZG
15:49 27.11.2017.

možda naletio na krive ilegalce pa dobio po glavi.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:50 27.11.2017.

sad je ključno utvrditi dal je hrvat ili srbin. ako je hrvat, znači 'naš', onda se diže cijeli sustav na noge, i pronaći će se neki nestašni srb da se primjereno kazni, drugima za primjer. ako je nekim čudom to srbin, e onda počinitelja neće biti moguće pronaći, jedini svjedoci, ovce, neće krivca moći identificirati, a uskoro će i završiti svoj život, jer 'vukovi i čagljevi' stižu. udarac u glavu, i da nije posljedica kaznenog djela. hm, očito je žrtva srpske nacionalnosti. zanimljivo da su ovo selo palili i partizani i ovi krajinski pobunjeni srbi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.