Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolja europska destinacija

Zadar je ‘vauuu’ i na prvi pogled iz aviona

10.04.2016., Zadar - Na Narodnom trgu uprilicena je svecanost urucenja nagrade European Best Destination 2016. Grad Zadar i zadarska Turisticka zajednica na svecanosti proglasenja najbolje europske destinacije blili su domacini vodecim ljudima hrvatskog t
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
11.04.2016.
u 00:15

Ne znam točno značenje imena Zadar, ali za mene i za milijune putnika Zadar je sinonim za “vauu”, rekao je direktor portala European Best Destinations Maximilien Lejenue

Dovoljno je Zadar vidjeti iz aviona, odmah znate da ćete doživjeti nešto posebno. Nemoguće je ostati ravnodušan, Zadar je nevjerojatan grad.

Ne znam točno značenje imena Zadar, ali za mene i za milijune putnika Zadar je sinonim za “vauu”, rekao je direktor portala European Best Destinations Maximilien Lejenue dok je predavao gradonačelniku Božidaru Kalmeti priznanje Najbolja europska destinacija 2016.

Zadar je titulu izborio s 57.616 glasova, u konkurenciji 20 gradova. 

>>Zadar najbolja destinacija u 2016., nadmašio London, Pariz, Atenu, Novi Sad

>>Zadar očekuje pobjedu u natjecanju za najbolju europsku destinaciju 2016.

Komentara 2

DU
Deleted user
11:50 11.04.2016.

Sve je to divno, ali di je tu domaći gost koji više nema ni za vodu u lavoru? Uprihoduju iznajmljivači kojima je Vlada izašla u susret pa ne tebaju ni energetski certifikate za što ćemo uskoro plaćati kaznu EU (solidarno, iz državnog proračuna). Nešto novca stigne i svim građanima Zadra kroz potrošnju do kojeg inače ne bi došlo, a pinka preko PDV-a i cijeloj državi. Boli me briga za europsku destinaciju u kojoj ja nemam više što tražiti jer je postala preskupa za naš standard.

OK
okus
08:59 11.04.2016.

Ma bez diskusije sve je av av u Hrvatistanu. Pogotovo vlade....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije