Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret euru
Povratak na članak

Zabrinutost zbog zaokruživanja cijena: Uvodi se etički kodeks za trgovce, za prekršitelje spremne i kazne

Iako je iskazivanje dvojnih cijena obavezno tek u rujnu brojne su trgovine već krenule s tim. No građane najviše brine moguće zaokruživanje cijena.

Komentari 3

GA
gabrek
11:01 21.07.2022.

jedva čekam zaokružiti cijene :) sve sirovine su mi poskupile a sad je problem ak ja nešto dignem za 17 centi?

VL
GL
glištun
13:03 18.07.2022.

Potencijalni prekršitelji u panici i na antidepresivima.

VL
ZD
zdravljak
10:51 18.07.2022.

Sad se našlo pametnih na sve strane. A što je sa činjencom da su ukinute kovanice od jedne lipe, a trgovci već desetlječima zaokružuju cijene na kkkk,99 lipa? Ako hoće nek zaokružuju sve na 100€. Ići ću u trgovniu kod onih koji će imati najniže cijene i korktan odnos prema kupcu. Kaj drljate i batrljate. do šume ne vidite drveće....ko im brani da sad zaokružuju na 10 ili 50 kuna? Pa brani im to što će izgubiti kupca. Konkurencija je jedini ispravana način za definiranje cijena i to je to!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.