Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM POVRATKA

Zabrinuta majka: Avion iz Dohe leti u Zagreb samo ako bude dovoljno putnika

Zrakoplov Croatia Airlinesa poletio iz Zagreba po pripadnike 11. HRVCON-a u Afganistan
Foto: MORH/F. Buj
1/5
27.03.2020.
u 15:31

Kako tvrdi, to je jedini način povratka njezine kćeri Lee iz Australije u Hrvatsku.

Brojni hrvatski državljani imaju problem s povratkom iz drugih zemalja, a iz nemoći više ne znaju kome se obratiti. Naime, za povratak bi se, navodno, trebalo skupiti više Hrvata jer se u suprotnome ne mogu vratiti. 

Zabrinuta majka sa zadarskog područja obratila se redakciji s molbom, apelirajući na objavu informacije leta iz Sydneya koji treba poletjeti 02. travnja u 22.15 prema australskom vremenu, a avion treba sletjeti u Dohu oko 5.30 ujutro po katarskom vremenu. 

Kako tvrdi, to je jedini način povratka njezine kćeri Lee iz Australije u Hrvatsku.

Zrakoplov Croatia Airlinesa poletio iz Zagreba po pripadnike 11. HRVCON-a u Afganistan
1/29

- Let treba krenuti u 8 sati ujutro iz Dohe (broj leta QR217) i avion bi trebao sletjeti u Zagreb oko 13 sati po našem vremenu. Svrha mog obraćanja je da se skupi što više putnika, naravno Hrvata, jer avion neće poletjeti iz Dohe ako nema dovoljno putnika. Molim da objavite kako bi svi Hrvati koji tada budu u Dohi znali da će leta biti jedino ako ih bude dovoljno i da će tako moći kući - rekla nam je Anita Mialić.

Ključne riječi

Komentara 4

KI
Kimnorma
23:09 27.03.2020.

Od kud joj informacija da avion neće poletiti? Ako je to njena neka pretpostavka onda panika nije opravdana jer avioni polijeću koliko god bilo putnika na njemu. Ja letim istim avionom i po broju mjesta, pola je aviona bukirano, a oni koji još nisu odabrali svoja mjesta nisu ni vidljivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije