Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSPENDIRAN JE

Zabrinjavajući incident u zagrebačkoj osnovnoj školi: Učenik prijetio lažnim pištoljem

Šibenik: Zbog snijega i leda jutarnja smjena škola nema nastave
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
15.12.2023.
u 13:14

Uzbuna u osnovnoj školi nakon što je učenik sedmog razreda prijetio mlađim učenicama plastičnim pištoljem. Intervenirala je i policija.

U jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi došlo je do uznemirujućeg incidenta kada je učenik, navodno sedmaš, upao u školske prostorije nakon nastave u popodnevnim satima i prijetio mlađim učenicama plastičnim pištoljem. Drama se dogodila u garderobi gdje su se djevojčice nižih razreda pripremale za plesne aktivnosti. Dvojica kolega iz iste škole, njegovi vršnjaci, navodno su držali stražu na stražnjem ulazu svlačionica dok je on prijetio četiri ili pet godina mlađim učenicama.

Nakon nekoliko minuta djevojčice su pozvale pomoć, a policija je brzo intervenirala, pregledala snimke sigurnosnih kamera i identificirala počinitelja. Prema riječima zaposlenika škole, policija je pretresla i dom dječaka.

Iako je maloljetni učenik koji je izvršio prijetnje suspendiran zbog zastrašivanja lažnim pištoljem, njegovi pomagači i dalje pohađaju nastavu, što izaziva strah i zabrinutost među mlađim učenicima.

Škola je ponudila psihološku podršku djevojčicama koje su doživjele ovaj potresni incident.

VIDEO Tinejdžer (17) pronađen šest godina nakon nestanka: 'Bako volim te, želim se vratiti kući'

Komentara 2

Avatar Idler
Idler
13:31 15.12.2023.

Joj kak bi to ljeskov prut zlječil...o ova tri govorim !

CH
chemica
13:51 15.12.2023.

Ponos svakog roditelja koji ostavlja da mu dijete odgaja ulica. Ili tik tok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije