Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRAST:
Povratak na članak

'Zaboravite stručnost kad je HNS u pitanju, važna je samo podobnost'

Nije riječ samo o omalovažavanju najbolje ocijenjenog kandidata doc. dr. sc. Matka Glunčića, nego i sljedećeg najbolje ocijenjenog kandidata kojeg su također mogli imenovati za njezina voditelja, kažu u Hrastu.

Komentari 8

ZA
zadar1
20:47 10.04.2018.

nisu odavno bili izbori 😎😎😎

VL
DU
Deleted user
20:35 10.04.2018.

..hns kakva gnjus od stranke..a ti si plenkoviću izdao i šefa i stanicu..upravo vjerodostojno!

VL
RI
rimac444
20:36 10.04.2018.

Ovakvim maloumnicima i nije jasno da su saveznici komunjara da je Plenković zadnji koji želi IK, prisiljen je zbog neprestne harange komunjarske gamadi koja na svaki način hoće srušiti vladu, a time i Hrvatsku. Svega toga ne bi bilo dada su ti maloumnici tako gorljivo tražili lustraciju, da se slome svi relikti

VL
Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
21:18 10.04.2018.

HNS- je propast ove države, Andreja ušla u koaliciju sa sotonom, evo račun plaća narod. Kad se samo sjetim koje kreature su prošle kroz ovu sektu.....stipe, besna, vrdoljak, itd Stvarno smo jadan narod koji to dozvoljava, sramota za sve žrtve i poštene ljude koji su dali život za našu državu.

VL
LO
lolalola15
08:03 11.04.2018.

hrast nije moj izbor, ali potpuno su u pravu... i pokazali su da zaista misle ono što govore... otišli su iz koalicije , što hns nikad ne bi napravio... ali eto, hdz se boji hns-ovih prijetnji, a cijela rh znaa da oni vole samo fotelje i vlast, ne veze s kim su došli u sabor, nema veze na koji način samo da je vlast... na žalost, hrvatska i dalje gubi i mi njeni građani stalno....

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:22 10.04.2018.

pa izadjite iz koalicije. Neka Gluncic izadje iz vlade. Samo vjerodostojno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.