Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆANJA

Za Vučka i druge suvenire s OI 1984. traže 3000 dolara

Vučko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
07.02.2017.
u 13:24

Za 200 dolara na prodaju je i medalja koju su dobijali svi sudionici Olimpijskih igara u Sarajevu

Zimske olimpijske igre održane su 1984. u Sarajevu, a maskota igara Vučko i danas je mnogima u lijepom sjećanju. Posebno je u lijepom sjećanju onima koji su Vučka sačuvali u nekom od oblika u kojem su se prodavali njegovi likovi, jer posteri, figurice i druge memorabilije s likom ove sarajevske maskote danas na eBayu mogu vrijediti pravo malo bogatstvo.

Tako se na primjer poster Zimskih olimpijskih igara 1984. godine koji je dizajnirao čuveni pop-art umjetnik Andy Warhol prodaje na eBayu za nevjerojatnih 2.950 američkih dolara, a to nije konačna cijena. Tu su još olimpijska baklja koju prodavatelj iz Japana prodaje za 2300 dolara ili pak službena zastava s Olimpijade za koju prodavatelj iz SAD-a traži 300 dolara. Za 200 dolara na prodaju je i medalja koju su dobijali svi sudionici Olimpijskih igara u Sarajevu.

>> Ova novčanica konvertibilne marke prodaje se na eBayu za 899 dolara – evo zašto je tako skupa

>> Pogledajte kakvo je Sarajevo danas, a kakvo je bilo 1984.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije