Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠEN REKORD

Za više od 8 milijuna kuna prodano je najskuplje parkirno mjesto na svijetu

HONG KONG
Foto: Pixabay
09.06.2021.
u 22:30

Stari rekord datira iz 2019. godine i iznosi oko 800.000 eura i također se odnosi na parkirno mjesto u Hong Kongu

Parkirno mjesto u Hong Kongu prodano je za rekordnih 1,1 milijuna eura ili više od osam milijuna kuna. Prethodni rekordni iznos za parkirno mjesto također je plaćen u Hong Kongu.

Predstavnik prodajnog posrednika Wharf rekao je da tvrtka nema dodatnih informacija o prodaji, osim da je parkiralište prodano na području Peak District te da se izvještaj o prodaji pojavio se u Hong Kong Economic Timesu, javlja Revija HAK.

Tržište skupih stanova u Hong Kongu i dalje ruši rekorde kako se vraća povjerenje kupaca. Ondje domovi koštaju do 9,5 milijuna eura.

Stari rekord datira iz 2019. godine i iznosi oko 800.000 eura i također se odnosi na parkirno mjesto u Hong Kongu. Amsterdam je također skup. Prošle godine ondje je ponuđeno parkirno mjesto za 995.000 eura. To je uključivalo garažu za jedan automobil, ali nije sigurno je li garaža stvarno prodana za traženi iznos.

>> Pogledajte i ovaj video: Rimac predstavio Neveru

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije