Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski vrtić Križev
Povratak na članak

Za smještaj djeteta 120 kuna više - to je normalno ili je nelogično?

Zbog povećanja troškova života i porasta PDV-a Grad kao osnivač nije imao izbor i povećao je udio roditelja u cijeni smještaja. Od svih vrtića gradski je i dalje - najpovoljniji

Komentari 1

ND
new_day_yesterday
08:43 10.03.2012.

“nakon analize poslovanja uskladili participaciju roditelja u cijeni smještaja” ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Postupak će ići otprilike ovako: prvo će duže vrijeme između kavica razmišljati koje uopće podatke treba prikupiti... onda će vidjeti da su neki podaci (opet) krivi... onda će (opet) sve zagubiti... onda kada pronađu će netko M.T.-u (opet) iz kancelarije ukrati laptop... onda će vjerna suradnica gđa R. reći: \"Ma digni cijenu za 20%, manja greška je da plate roditelji nego da grad podmiruje gubitak. Ustvari, digni za 23% da ne misle da je zaokruženo...\"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.