Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi u Zagreb

Za razvoj Međimurja nije presudan broj ministara nego projekti

'16.12.2011., Cakovec - Predsjednik medjimurskog SDP-a i medjimurski zupan Ivan Perhoc, osvrnuo se na minule izbore i predstavio medjimurske SDP-ove saborske zastupnike. S lijeva: Mario Moharic; Nadic
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
14.06.2012.
u 11:57

Priznaje da je prije parlamentarnih izbora i neposredno nakon njih međimurski SDP za vodeće funkcije predložio nekoliko kandidata koji nisu prihvaćeni

 

– Najave da bih ja trebao preuzeti upražnjeno mjesto prvog čovjeka Ministarstva zaštite okoliša i prirode, od prvog trenutka bile su plod nečijeg nagađanja. U više sam navrata naglašavao da mi je tijekom mandata župana prioritet isključivo rad u Međimurju i za Međimurje – navodi u priopćenju međimurski župan Ivan Perhoč. Smatra da kao župan može najviše učiniti u usmjeravanju razvoja županije kao i osiguravanju financiranja. Priznaje da je prije parlamentarnih izbora i neposredno nakon njih međimurski SDP za vodeće funkcije predložio nekoliko kandidata koji nisu prihvaćeni.

– To ne znači da je Međimurje marginalizirano već da koalicija ima "veliki bazen" kadrova koji mogu obavljati izvršne funkcije. Međimurski SDP ima kvalitetnih kadrova koji se uspješno mogu nositi s izazovima koje postavlja ministarska pozicija i priznajem da sam očekivao da će se nekima od njih ta funkcija i ponuditi, što sam predsjedniku stranke i predložio – kaže Perhoč. Za razvoj Međimurja, dodaje, nije presudan broj ministara nego broj i kvaliteta projekta te upornost u njihovoj promociji.

– Kao župan i stanovnik Međimurja nisam zadovoljan brzinom kojom se naši prioritetni projekti realiziraju, no koristim sve raspoložive i legalne mehanizme kako bi se oni u najskorije vrijeme i ostvarili – ističe Perhoč.

Ključne riječi

Komentara 2

SS
sseka
13:01 15.06.2012.

projekti??? koji projekti? što to ovi na slici imaju od projekata? ni koliko je crnog pod noktima! sve sami bleferii, lažljivci i prevaranti!!!

FR
Franc03
14:28 16.06.2012.

Bolje je da Ivek ne ide v Zogreb!!! Manja bu šteta. Bolje svaki mjesec milijun kuna štete v Međimurski Županiji nego milijarda v Zogrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije