Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI DIO

Za prijetnje policajcima, prijevare s konjima i autom - tri godine

keko
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
16.04.2010.
u 15:38

U presudi koju je pročitao sudac Leon Kovačić proglašen je krivim za sve četiri točke optužnice.

U samo dva dana Željko Kovačević Keko drugi je put na Općinskom sudu u Karlovcu proglašen krivim. Nakon što je u četvrtak za prijevare u kupoprodaji stana dobio godinu i četiri mjeseca zatvora, u petak je osuđen na još tri godine. U presudi koju je pročitao sudac Leon Kovačić proglašen je krivim za sve četiri točke optužnice.

U ovom slučaju tereti ga se za prijevaru Marija Babića Tača iz Samobora pri kupoprodaji BMW-a 750 i zlatnog lančića te za prijevaru pri prijevozu pokvarenog auta i kamiona natovarenog konjima, kada je oštetio Marija Kipšića iz Slavonskog Broda. Osuđen je i za prijevaru Josipa Šokčića iz Okučana, vlasnika konja. U petak je videovezom saslušan Šokčićev sin Kristijan, koji je potpuno potvrdio očeve navode.

– Ostao nam je dužan oko 10.000 eura, a kad je tata rekao da će onda konje u toj vrijednosti vratiti iz njegove kuće u Draganiću natrag kući, rekao je da će pobiti i nas i naše konje. Za ugovor koji smo potpisali poručio je da njime možemo obrisati guzicu – kazao je mlađi Šokčić.

Kovačević je osuđen i za prijetnje četvorici interventnih policajaca i zato što ih je spriječio u obavljanju službene dužnosti.

Sudac Kovačić u presudi je Marija Babića uputio da pokrene parnicu za naknadu štete, a Mariju Kipšiću dosuđeno je pravo na odštetni zahtjev u iznosu od 4020 kuna.

Kovačević će u pritvoru ostati sve do pravomoćnosti presude.

Komentara 7

KA
karlito
20:43 16.04.2010.

cijela Hrvatska laže,samo je on u pravu,daj nemoj ga više branit.

ZL
Zloćkica1992
21:07 16.04.2010.

Nisam to rekla, čitaj malo bolje... Moj tata je legenda, car nad carevima, najbolji od najboljih.... pomiri se s tom činjenicom, i uskoro će biti vani.

ZL
Zloćkica1992
18:29 16.04.2010.

Moj tata je jedan od najboljih ljudi u cijelom svemiru. Ne postoji nitko kao on, kad bi drugi bili poput njega svijet bi bio milion puta bolji. Sve što piše u novinama su puke laži i neistine, a to znaju jako dobro ti lažljivci i muljatori koji su gledali previše filmova pa lažu na sudu, oni nisu dostojni jednog njegovog pogleda. Moj tata je preveliki gospodin za sve njih, i uskoro će se dokazati da lažu,a onda će oni završiti u zatvoru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije