Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

'Za posao u HAC-u trebalo platiti i do 10.000 eura'

cestarina
VL
13.02.2010.
u 23:02

Zirdum je cijeli slučaj prijavio brodskoposavskoj policiji, no tamo je, kako tvrde na dnevnik.hr, doznao da njegov sin nije jedini koji se pokušao zaposliti u HAC-u na ovaj način.

Za zapošljavanje u HAC-u trebalo je platiti između 5 i 10 tisuća eura, prema tvrdnjama Ante Zirduma iz Slavonskog Broda. Zirdum je, kako javlja portal Dnevnik.hr, još prije gotovo godinu dana za zaposlenje svoga sina posredniku platio 6 tisuća eura, no dogovoreni posao nije realiziran.

Zirdum je cijeli slučaj prijavio brodskoposavskoj policiji, no tamo je, kako tvrde na dnevnik.hr, doznao da njegov sin nije jedini koji se pokušao zaposliti u HAC-u na ovaj način, već da je istu prijevaru brodskoposavskoj PU prijavilo još osmero osoba.

Zirdum tvrdi da je glavna veza u vrhu HAC-a Mato Šarčević, bivši vozač člana Uprave HAC-a Ivice Mlinarevića. Na ove navode priopćenjem je regairao Šarčevićev odvjetnik. “Želim vam skrenuti pozornost da ta tvrdnja ne odgovara istini, te je sračunata na omalovažavanje lika i djela gospodina Šarčevića.

Od veljače 2009. neosnovano je izložen sustavnim napadima i blaćenju kao i prijetnjama radi čega je pokrenuo nekoliko kaznenih postupaka. Nikada nije primao mito te osobno osuđuje takav postupak”, stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 25

OB
-obrisani-
10:13 14.02.2010.

\"omalovažavanje lika i djela\" PKV vozača - pa dobro šta sve ovi \"odvjetnici\" mogu nasrat i ostat živi.A sad - ako nema \"dokaza\" protiv koga je podneseno OSAM prijava za prijevaru? Da je ikoga \"od ekipe\" maznuo za 5-10 somaa EU - trebala bi mu pancirka a ne odvjetnik... Pa valjda ti ljudi znaju kome su dali lovu? Ono, di je tu nešto nejasno ?

OB
-obrisani-
14:36 14.02.2010.

...\"lik i djelo gosp. Šarića\"? E vidite. U tzv. komunizmu mogli su vas tužiti ako ste vašim \"verbalnim radnjama kaljali lik i djelo J. B. Tita\". A danas vas mogu proganjati jer ste \"\"verbalnim radnjama kaljali lik i djelo svakee pizde iz HDZ-a\".........

CE
cericzel
23:52 13.02.2010.

\"još prije gotovo godinu dana za zaposlenje svoga sina posredniku platio 6 tisuća eura, no dogovoreni posao nije realiziran.\" .. I onda je cijeli slučaj prijavio policiji. A da je \"posao\" realiziran, normalno, ne bi otišao na policiju. Moralnog li čovjeka u pm... I još će ispasti veliki borac protiv korupcije. (Možda i njemu Mesić da neko odlikovanje..)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije