Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO AKO SE LIDERI NE USUGLASE?
Povratak na članak

Za mjere protiv ekstremizma nužna je suglasnost predsjednika

Koordinacija za sustav domovinske sigurnosti korisna, ali posao nije gotov

Komentari 24

DU
Deleted user
17:50 30.10.2020.

Nije li ekstremni terorizam ne prenositi otvaranje vukovarskog vodotornja, sa izlikom zbog epidemioloških mjera. Što je terorizam ako ne provokacija do granica ne podnošljivosti?

VL
Avatar Mali Berica
Mali Berica
17:58 30.10.2020.

Sigurnosne službe su u više navrata jasno rekle da u Hrvatskoj postoji samo Srpski ekstremizam, prema tome zna se koje mjere mora poduzeti Plenković.

VL
Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
17:26 30.10.2020.

Jedini ekstremizam i terorizam koji ja vidim je ekstremno teroriziranje naroda od strane tzv. “stožera” . A povrh toga imamo o ekstremni terorizam od strane onih koji i dalje odbijaju osuditi zlocine komunipartizana iz razdoblja nakon 2. svj. rata, i njihovih komunisrbocetnickih sljedbenika koji odbijaju osuditi zlocine istih iz Domovinskog rata,. Konacno tu je ekstremni teror onih koji nas pokusavaju uvjeriti da je domoljublje i nacionalna osvijestenost -ekstremizam. Up yours ...!!!

VL
Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
18:10 30.10.2020.

Parizer bojna na aparatima, sta dislajkate cinjenice belosvetska hohstaplerijo?

VL
Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
18:02 30.10.2020.

Medo na lancu, a Idi Mamin svojm inzistiranjem na mjerama protiv potpuno izmisljene pojave sad svima dokazuje da njegova psihopatoloska potreba za uvodenjem diktature nije bila stvar afekta nakon onog nemilog dogadaja na Markovom trgu vec do tada tek zatomljena prava diktatorska narav jednog tipicnog manijaka...2020 pricati o nekakvom izmisljenom terorizmu i radikalizaciji u RH moze samo potpuni ludak ili medvjed na lancu!

VL
Avatar KEKSOW
KEKSOW
17:40 30.10.2020.

Plenkovic je svoje odradio. Nakon brojnih afera, afera JANAF je bila kap u punu casu. Uz njega su ostali samo uhljebi i poneka budala, ulizica....Osim narcisoidne samohvale "ja pa ja" nisam cuo ni jedan argumentirani demanti.....

VL
NE
neboiznadzagreba2
17:31 30.10.2020.

S ovakvim dokazima koje nam podastiru Plenković i Medved, samo bi predsjednik iz reda HDZ-a odobrio "mjere", drugim riječima samo bi neki potrčkopredsjednik dozvolio da se pod mjerama protiv izmišljene pojave smanjuje ionako minimalan prostor ljudskih sloboda. Ne daj suglasnostt za diktaturu, predsjedniče!

VL
Avatar HDZ.LPG.bojna
HDZ.LPG.bojna
17:51 30.10.2020.

Evo ja kao prvu mjeru predlazem izlazak iz koalicije sa strankom ratnog zlocinca koji su ubijali Hrvate te vrsili agresiju na Republiku Hrvatsku te prestanak financiranja cet,nickih Novosti. Dalje otvaramo arhive, potpuna lustracija kadrova u svim drzavnim organima. Onda se osniva komisija i sud koji ce procesuirati sve koji su opljackali ovaj narod ili radili protiv gradana RH i same drzave od nastanka do danas. Kada ocistimo nasu domovinu od te ekstremne korupcije, uhljeba, neradnika, oportunista te ostalih protudrzavnih i protunarodnih elemenata onda raspisati nove izbore i mozemo krenuti sa gradnjom jednog pravednog demokratskog europskog drustva. Sve navedene mjere ce osigurati da se posten covjek u ovoj drzavi osjeca sigurno, nacionalna sigurnost u punom smislu rijeci, a ne samo za ove u blindiranim Mercedesima.

VL
K1
Kalimero_12
23:10 30.10.2020.

Slučajni zlotvor je teški bolesnik za Vrapče.

VL
ME
Meter
22:13 30.10.2020.

Gosp. Davore, što je to pokušaj atentata, odnosno što je atentat?

VL
PE
penelopea211a
18:19 30.10.2020.

Nema domacega izdajnika na svijetu kojega narod nije strijeljao, objesio ili natjerao na bijeg iz zemlje, to ne postoji nigdje u povijesti Europe i svijeta. . Nisi ti iznimka da tebe nece, platiti ces visoku ciijenu, bjezati ces na krajj svijeta kao i Ante Pavelic, to moras dobro imati na umu.

VL
AT
Admin_titoist
18:21 30.10.2020.

SDP, radio 101 i ostala primitivna ekipa već 30 godina u nedostatku argumenata, gdje god stignu urliču mrziteljske izraze poput "stranka opasnih namjera", "Tuđman diktator", "kradeze lopovi" i slično, to je glavni i najveći uzrok radikalizacije društva.

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
17:54 30.10.2020.

Predsjednik ce uskoro na "bolovanje, trebamo novoga.

VL
ML
mlinkamlinka123
19:09 30.10.2020.

Dok im je revolucija odgovarala bili su za nju tolike mirovine i stanove podijelili da bi uništili Njemačku

VL
GE
genadij
21:03 30.10.2020.

A mjere protiv radikaizma su: ukidanje prava na slobodno kretanje, ukidanje prava na rad od naroda izabranih saborskih zastupnika i uvođenje diktature, ukidanje prava na ostvarivanje zdravstvene zaštite (jer eto korona hara), ukidanje svi prava ljudi u staračkim domovima, komentiranje kontra vladajući korumpiranih elita, itd

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
19:57 30.10.2020.

kaj se sekirate, braco i sestre hrvati? slavica lukic bu odlucila kaj je a kaj nije govor mrznje. mi hrvati uopce ne moramo razmisljati svojim glavama. andreja plenkovic i slavica lukic buju za nas razmisljali.

VL
LL
lijepa_li si
18:29 30.10.2020.

predsjednik desničar. premijer, kako kaže umjereni desničar. ljevica je u opakoj krizi.

VL
DD
ddh
18:19 30.10.2020.

Ovaj clanak je opet jedna spletka ala Ivankovic. Taj novinar bi morao znati da drzavu vodi Vlada, a ne Predsjednik. A o tome hoce li ili nece Predsjednik podpisati ne odlucuje Predsjednik. To je regulirano ustavom. A to da Milanovicc pokusava sebi prisvojiti ovlasti kojih prema ustavu nema i time krsi odredbe Ustava, to je druga stvar. A o tezi koju Ivankovic zastupa, da bi se obojica i Predsjednik i Premijer trebali vratiti redovnom poslu treba reci, da je Predsjednik vlade uvijek bio na redovnom poslu, da je njegov terminski kalendar pun i da on nema vremena baviti se spletkama koje dolaze s Pantovcaka. Ivankovic bi trebao prestati pisati tendeciozne clanke i spletkariti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.