Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bešćutnost HZZO-a
Povratak na članak

Za liječenje sina podigli kredit, a HZZO im troškove ne priznaje

Prvu operaciju sin je imao sa samo tri godine, danas ima 5,5. Triput je neuspješno operiran u Hrvatskoj, onda su čuli za kliniku u Beogradu. Podigli su kredit od 2500 eura, sin je uspješno operiran, ali HZZO im trošak ne priznaje

Komentari 7

KA
karmen
11:30 29.10.2011.

Trebala se omotati žicom i 6 dana prenoćiti u šatoru... ili unajmiti 200 krava. Možda bi ju tada čuli i vidjeli. A možda i platili?

VL
BA
babanko
11:23 29.10.2011.

Moraju dužnosnici malo i u svoj dzep.. Ne samo za potrebe korisnika

VL
Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
11:24 29.10.2011.

Pa nije ona Hebrang da bi njezin sin išao van na lijećenje ,ili se boji da naše zdravstvo sinu umjesto noge ne odreže glavu ! greške se događaju

VL
AL
alapača
11:32 29.10.2011.

prvo su trebali podići kredit za podmićivanje onih koji daju uputnicu za liječenje u inozemstvu, jel tako?

VL
BA
baš
13:36 29.10.2011.

HZZO najveća bastilja u Hrvata. Milinović je nemoćan, jadan, nema on pojma kakvi prijedlozi zakona idu iz njegova ministarstva od njegovih suradnika. Na kraju ne zna on niti što hoće. Kako bi onda mogao pomoći? Možda se gospođa trebala obratiti drugom ministru, njegovom kolegi Karamarku. Taj se evo danas upravo u Dubravi naslikao s ranjenim policajcima, k\'o da je Majka Tereza ili se u konačnici zbog svega proživljenog s liječnicima i HZZO-om treba javiti Bajiću (taj u zadnje vrijeme dođe k\'o Eliot Nes). Milinović i ostali ionako vrlo često donesu uredbu koja je po sadržaju jača od zakona. Predlažem da u ovom slučaju donese uredbu o isplati rečenog iznosa roditeljima i još nega podignu 20% za troškove puta i prateće. Evo žena je shvatila da joj je bitno dijete, shvatila je da za sebe može izoboriti neku pomoć kao dijete poginulog branitelja ali je shvatila i da je to jadno i milostinja. Zbog čega njeno bolesno dijete koje ne znaju u Hrvatskoj operati nema pravo na troškove koji su u Srbiji, i koji su doista mali u odnosu na muku koju su prolazili dijete i rodielji. Na kakvu pomoć može računati dijete čiji roditelji nisu dijete poginulog branitelja?

VL
ST
sttipe
17:32 29.10.2011.

ovo je neki jugonostalgičar??u beograd se ić liječit??di je tu patriotizam aaaa?za nezaslužene benificirane penzije ima za dite operirat nema??oće ljudima vratit sve novce koje su im dosad uzeli??oće,kako ti kupus..krast će ih i dalje a kad nešto tribaju platit,ody_bat će ih..

VL
BA
banana3
20:10 29.10.2011.

Ova je žena hrabra pa je svoj slučaj dala u javnost. Nitko tko nema dijete ne shvaća što je spreman za njega učiniti. Ovo je samo dokaz kako naše zdravstvo funkcionira, kad ga trebaš nema ga. Zamislite što je ovo dijete sve prošlo, a ipak negdje postoji netko tko to savršeno može riješiti. Hvala Bogu pa su čuli za tog specijalistu i da se dijete riješilo problema. A ovo je jedna od sramota za HZZO što ženu odbijaju, naravno da ju odbijaju kada znaju da nitko od naših lječnika neće potpisati preporuku za inozemstvo, pa znamo i sami kako su naši lječnici preponosni na svoj posao, tko i smije reći da se ovakva operacija ne može napraviti kod nas pa oni sve znaju nema veze što 3x nije uspjelo...jednom valjda hoće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.