Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasljednik odgovara za dugove

Za isti dug EOS Matrix ovršavao 16 nasljednika, nije im javio da je plaćen

19.12.2023.
u 15:36

Nakon smrti spisateljice Irene Lukšić na stolu je ostao račun, a tri godine kasnije na adrese svakog od njezinih nasljednika stigla je ovrha na iznos od 1014,73 kune. Da su svi platili, to bi bilo ukupno 16.235,68 kuna

Komentara 8

Avatar southman
southman
16:18 19.12.2023.

Koja je ovo banda. I onda kad netko.uleti i ispali desetak rafala...

BJ
bjmaro
18:35 19.12.2023.

i EU zahtjeva od članica ovakve morbidne agencije pod obvezno. Nisam to uspio baš apsolvirati

DI
dino85
16:04 19.12.2023.

Ti novo pečeni nastavljaju praxu dalje ako prođe prođe, kad treba platiti i zadnja sekretarica u nizu ima što kazati, ali kad se novci trebaju vraćati ako ste kojim slučajem preplatili, onda odgovara šef osobno, jer radnici nesmiju ništa stornirati niti izknjižiti jer sve ide preko stola šefa, a šefa nemoš uhvatit ni za rep ni za glavu, ili je na satanku ili s ljubavnicom, ili dutra pa orekosutra. Za takve muljatore je juga bila obećana zemlja, a s pravnom državom se neznaju nosit, ili već samo se prave mutavi dok ih sud ne nagazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije