Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Za bolje obrazovanje - prednost se daje STEM-u i izvrsnosti

Štoviše, definiramo upisne kvote nagrađivanjem većih iznosa dajući prednost STEM-u, baš kao što smo lani prednost dali isključivo informatici u osnovnim školama

Komentari 3

AN
antonelić
18:15 28.09.2018.

jesu li stigli tableti u škole ? ... a što se čeka , ministrice ? ... još jedan veeeeeliki uspjeh hrskog školstva ? ... zahvaljujući razdjelniku vrdoljaku i zalutaloj blaženki ...

VL
AE
Aedes2017
18:19 28.09.2018.

Ma,ta ženska nema nikakve svijesti o poslu kojeg bi,jel,trebala obavljati.Sve što trabunja jeste skrivanje da nema o ničemu pojma.No,što je s knjigama za sirotinju?Ma,čista gnjavaža za tu otužnu ženu.

VL
PI
prava istina
07:56 06.11.2018.

A čemu uopće tableti u školu? Djeca i bez tableta pišu sporo i nečitko. A valjda se uvođenjem tih tableta mislilo da je vještina pisanja zapravo nepotrebna. Biti će dovoljno samo pipkanje touch-screena. Odista tužno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.