Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz zajednice u – zadrugu
Povratak na članak

Za adventsko razdoblje štićenici Cenacola od keramike su izradili kolekciju od četiri anđela

Zadruga je nastala zato što mladi nakon izlaska iz zajednice ne mogu pronaći posao pa se neki vraćaju prošlosti

Komentari 2

61
616678
18:20 25.11.2014.

Zajednica Cenacolo je život. Mnogi su progledali kroz nju i danas žive. Ja osobno imam 42 godine s dvadeset sam mrtav bio , no Krist me oživio i evo me pišem ovo .žalosno je da država nudi sve alternative da se ovisnik skloni s ulice , zatvori , bolnice , zajednice . Nek se ta ista država upita što poslije ? Što kad se momak ili djevojka promjene ? Da bi se živjelo treba i raditi , ali gdje , ako , kada ? Nemože se živjeti od ljepih rijeći i obećanja . Osobno ne radim ni ja ni supruga , dvoje djece je tu i šta , kako , kažu obitelj je temelj društva . Ajmo dragi moji u Kristu meni i ostalima je pomoč potrebna , nije riješenje ulaziti pet puta u zajednicu . Riješenje je da činimo dobro i pomažemo jedni drugima ako želimo živjeti i slijediti Ristov nauk . Vjera bez djela , mrtva e sama po sebi !

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:29 28.11.2014.

Lijepo, kupit ću sutra jednog uz Večernji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.