Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ideja

Za 399 kn smislit će vam i snimiti pjesmu za djevojku ili suprugu

baksa
Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL
07.06.2010.
u 10:13

Čakovečki glazbenik, književnik i performer Igor Baksa domislio se novom izvoru zarade. Pjesmu snimljenu po narudžbi i prema opisu voljene osobe isporučuje sedam dana po uplati.

“Ti si princeza i djevojka fina, ja sam tvoj vitez, Romina. Dok srce mi trese ljubavni žar, sviram ti ovu pjesmu na dar!” Ta pjesma nikad se neće vrtjeti na radijskim stanicama niti će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. No nepoznatu Rominu (ime za potrebe članka) za godišnjicu hodanja ili braka mogla bi razgaliti do suza.

 Skladao ju je, odsvirao, otpjevao i snimio Igor Baksa, frontmen već poznatog čakovečkog world music etno banda Kom3dija. Naručitelj je Rominin odabranik, koji joj je odlučio darovati – pjesmu!

 – Ima li boljeg i trajnijeg dara od pjesme u kojoj ćete reći sve što osjećate? Dar koji nudim nalazi se u vašem srcu i vi ste suautor pjesme – kaže Baksa.

 Potrebno je samo ispuniti narudžbenicu na www.kom3dija.com, a mp3 stiže za sedam dana. Naručitelj opisuje osobu – oči, kosu, odnos s njom, posebna sjećanja i zajedničke doživljaje – te ističe kakvu pjesmu želi, prijateljsku, ekipnu, kojom se ispričava, ljubavnu...

 Cijena je pjesme 399 kuna.

– Najniža je cijena snimanja pjesme u studiju, koju vam nitko neće dati, 2000 kuna – ističe taj mladi čakovečki glazbenik, književnik i performer.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije