Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zorica kondža:

Z. Kondža: Iako brak nije bajka kao što neki misle, održava ga ljubav

kondža (1)
Foto: Pixsell
1/3
11.11.2012.
u 13:00

– Zori kupim cvijeće svaki put kad osjetim potrebu da joj nešto darujem. To me čini sretnim. Kad pogledate koliko je život kratak, ljudima treba priuštiti neki lijepi trenutak. Koliko li smo samo humanitarnih akcija Zorica i ja napravili!

Zorica Kondža i Joško Banov proslavili su 25 godina braka u kojemu su dobili tri sina, Tonija (25), Ivana (19) i Luku (9). Na pitanje o tajni skladnoga braka uglas kažu:

– Tu nema tajne. Mi smo očito drugačiji. Tu ulogu igra i kućni odgoj, vrijednosti koje su nam usađene, oboje dolazimo iz velikih obitelji. Prije svega, održava nas ljubav. Brak nije bajka kao što mladi danas misle. Ima tu prepreka koje treba proći i najvažnije je da se međusobno razumijete – govori Zorica Kondža.

Njihova se ljubav rodila 1985. godine dok su radili na pjesmi “Pokora”.

– Bavio se sportom, bio je već nagrađivani glazbenik, ali prije svega osvojio me duhovitošću – priča Zorica koja priznaje da to nije bila ljubav na prvi pogled.

Dugo su se kretali u istim glazbenim krugovima. Joško je već svirao u orkestru, a Zorica je bila rokerica, pjevala je u Stijenama. Ona je, kaže, bila buntovna i agresivna, a on fin i pristojan.

– Nakon tri godine što sam je pratio doma i stalno zvao na piće, pao sam u veliki trošak pa smo se vjenčali 1987. godine. Osvojili su me njezina osobnost i ljudske kvalitete – govori Joško Banov koji unatoč silnim godinama zajedničkog života nikad nije zaboravio njezin rođendan niti ijednu godišnjicu braka. Ako ne stigne kupiti nešto konkretno, suprugu uvijek iznenadi buketom cvijeća.

– Zori kupim cvijeće svaki put kad osjetim potrebu da joj nešto darujem. To me čini sretnim. Kad pogledate koliko je život kratak, ljudima treba priuštiti neki lijepi trenutak. Koliko li smo samo humanitarnih akcija Zorica i ja napravili! To nas čini sretnima – priča Joško.

Unatoč uspješnim glazbenim karijerama djeca su im oduvijek bila na prvome mjestu. Zorica je, čim je zasnovala obitelj, karijeru stavila na drugo mjesto.

– Mnogi su se čudili trećoj trudnoći, najmlađeg sam sina rodila sa 43 godine. Ja bih to svima preporučila – priča zadovoljna Zorica Kondža.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije