Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVE PREPREKE
Povratak na članak

Krajnji desničar Wilders slavio na izborima u Nizozemskoj, sad ga čeka još veći izazov

Njegova dva ključna moguća partnera, konzervativna Narodna stranka za slobodu i demokraciju (VVD) premijera u odlasku Marka Ruttea i nova centristička stranka Novi društveni ugovor (NSC), osnovana u kolovozu, izrazili su ozbiljne dvojbe u pogledu suradnje s njime.

Komentari 3

SA
saudinus
20:23 11.12.2023.

da li mu zamjeriti

VL
DU
Deleted user
01:44 12.12.2023.

europa je predivna , multinacionalna, raznolika i takvu je trereba ocuvati. U austriji austrijanac u hrvatskoj hrvat u njemackoj njemac ostali su gosti i kao takvi treba da se ponasaju. ko ne zna cijeniti svog domacina neka ode kuci gdje je svoj na svome.

VL
Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
23:19 11.12.2023.

Nizozemci su fizički i psihički deformirani ljudi. Plod lijevo-liberalnog kapitalizma koji vuče korijene iz kolonijalnog doba otkada pije krv svima oko sebe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.