Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRAVILI SE
Povratak na članak

WHO podignuo prijetnju koronavirusa na "povišenu"

Kineske vlasti službeno su potvrdile 2744 slučaja oboljelih od koronavirusa koji je dosad odnio 81 ljudski život

Komentari 2

Avatar Kaladin
Kaladin
19:55 27.01.2020.

WHO ne zna tko im glavu nosa. Imaju previše posla sa bavljenjem rodnom ideologijom i skidanja s liste poremećaja sve "nove normalne". Trenutno lovu bacaju na to i na skidanje pedofilije s liste, samo dok odrede dobnu granicu... 10- godišnjaci je prihvatljivo...

VL
SW
swisschocolat
20:13 27.01.2020.

Bla,bla,bla.Pticja gripa,svinjska gripa,Sars,BSE,a sad i Koronavirus.Sve sama propaganda,izmisljanje i preuvelicavanje.Neznam kome je to u interesu da svake 2-3 godine imamo neki strasan virus koji posle nekoliko mjeseci nitko niti ne spominje.Sve u svemu,ovi iz svjetske zdravstvene organizacije puno zuje a malo meda daju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.