Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Media Festival
Povratak na članak

Panel: Agrokor je u komunikaciji krize sve odradio pogrešno

Početak drugoga dana Media Festivala, koji je u petak počeo u Rovinju i okupio gotovo 4500 sudionika, obilježile su i teme angažiranja mlađe publike ozbiljnim vijestima, digitalne transformacije gospodarstva te tema vizualizacije zvuka.

Komentari 2

Avatar RijekaLištica
RijekaLištica
18:04 23.09.2017.

Promocija Most & Živi Zid

VL
PA
Panemetcircenses
17:48 23.09.2017.

Ako Vas zanima ovaj članak (a posebno ako dulje vremena niste glasali) molim Vas da popunite sljedeću anketu koju provodim u svrhu izrade doktorskog rada, a tiče se stranačke preferencije punoljetnih građana RH. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfT2W17Ac_vdLo3LIQVixnUul-HFD25awXZL3JeHm7Wr-fcEQ/viewform?usp=sf_link . Unaprijed puno hvala!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.