Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osuđen zbog nasilja

Vuletić mora odraditi 50 dana za opće dobro

vuletic
Boris Ščitar/Pixsell
09.12.2010.
u 20:10

Vuletić se na sudu kajao braneći se da je bio pijan i da je eksplodirao jer djevojke nisu došle na dogovoren sastanak...

Na 50 dana rada za opće dobro nepravomoćno je osuđen Đorđe Vuletić zbog nasilničkog ponašanja u kafiću "Stara Knežija", odnosno maltretiranja šestero gostiju u travnju 2010. Trojica njegovih prijatelja oslobođeni su optužbe za nasilničko ponašanje, a samo je Dražen Jakić uvjetno osuđen zbog držanja oružja u stanu.

Vuletić je te večeri djevojci J. D., koja je bila na terasi kafića s društvom, rekao da sjedne za njegov stol, vrijeđao je, psovao joj majku. Pošto se vratila društvu za stol prišao im je, vikao da su đubrad, a kad je htjela s kolegama otići iz kafića, Vuletićevi su prijatelji nasrnuli na njih. U napadu su dvojica muškaraca dobili pljuske, treći je srušen na tlo, a jedna je djevojka uspjela pobjeći. Vuletić je žrtvama naložio da se nitko ne smije micati ni zvati policiju, govoreći djevojkama J. D. i K. W. da su đubrad, da su njega došle zaje...

Na sudu se pokajao zbog svog ponašanja braneći se da je bio pijan, da mu je pao mrak na oči i da je eksplodirao zbog onoga što su mu djevojke napravile prije. Radile su u tvrtki koja je gradila poslovni centar na Laništu, pa su obećale pomoći njegovim prijateljima, zainteresiranima za poslovni prostor na Laništu. No na dogovoreni sastanak s njegovim prijateljima nisu došle niti mu rekle da neće doći. (dij)

Komentara 2

OB
-obrisani-
21:47 09.12.2010.

Još jedan primjer banana sudstva!

ĐO
đokoderpe
07:20 10.12.2010.

smeće drotovsko, kad ne prodaje drogu onda druka za murju i maltretira djevojke. To je primjer Zagrebačkog kriminalca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije