Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVOMOĆNA PRESUDA
Povratak na članak

Vukovarskom branitelju Tromblonu Addiko mora vratiti preplaćene kamate za euro kredit

Iz Udruge Franak koja je izvijestila o presudi poručuju da svi potrošači koji su ugovarali kredite s valutnom klauzulom CHF mogu tužiti banke zbog ništetne valutne klauzule CHF i ništetne promjenjive kamatne stope.

Komentari 2

DU
Deleted user
16:41 19.10.2020.

Ahahahaaaa pa sto se mora naglasit ovo branitelj. hebo te, pa ni u jugoslaviji nisu naglasavali partizanu ovo partizanu ono. procitaj arhivu vecernjeg pa nadji dje se 30 godina poslije rata u kontekstu bilo koje recenice spominje partizan ovo partizan ovo.

VL
CH
Challenger
11:49 19.10.2020.

Banke su svojim nepoštenim poslovanjem oštetile na tisuće građana ali za vladajuće banke na osnovu "Njihovog vjerodostojnog dokumenta, njihovog pečata i domaćih izadajnika tj. odvjetnika" i dalje sustavno pljačkaju Hrvate!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.