Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lucky buttons

Vukovarcu uručeno 204.000 kuna i automobil kao nagrada

sretni dobitnik
Branimir Bradarić
15.05.2014.
u 16:44

Radi se o nacionalnom Jackpotu Lucky buttons koju je Hrvatska lutrija pokrenula 2013. godine.

Predstavnici Hrvatske lutrije i Gašparić grupacije, koja je zastupnik Mitsubishija u Hrvatskoj, danas je u Vukovaru Bojanu Pakteru uručena nagrada koju je osvojio igrajući u vukovarskom automat klubu.

Radi se o nacionalnom jackpotu Lucky buttons koju je Hrvatska lutrija pokrenula 2013. godine. Pakter je kao nagradu dobio 204.931 kunu i osobni automobil Mitsubishi Space Star.

– I sam sam mislio da nije moguće da netko od običnih malih ljudi dobije jednu takvu nagradu ali eto, hvala Bogu, ostvarilo se i to baš meni, rekao je kratko Pakter nakon uručenja nagrade. Kao osnovni savjet drugim igračima rekao je da je najbitnije da igraju sa malim ulaganjima pa koga pogodi. Zajedno sa Brankom Miošićem, brend menadžerom Gašparić grupe, Pakteru je nagradu dodijelio direktor sektora prodaje u Hrvatskoj lutriji Mario Musa. Rekao je da je to drugi ovakav nacionalni jackpot koji je izvučen nakon što je igra pokrenuta. Prvi je završio u Ludbregu. Prema njegovim riječima ova igra organizirana je tako da su povezani raznovrsni automati sa 20 lokacija.

>> Dobitnica 4,3 milijuna kn: Nisam mislila da to može dobiti netko tko nema

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije