Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SVETI
Povratak na članak

Vukovarci se prisjećaju svojih najmilijih

"Iako su prošle tolike godine, kao da je sve bilo jučer. Naših najmilijih nema i teško nam je i dalje iako kažu da vrijeme liječi rane. Još teže je onima koji, iako je od rata prošlo 26 godina, još uvijek ne znaju za grob svojih najmilijih", kazala je Ružica Jurić koja je na Memorijalno groblje došla kako bi zapalila svijeću na grobu 1991. godine ubijenog brata Joze.

Komentari 2

Avatar mama mia
mama mia
15:25 01.11.2017.

Ne samo Vukovarci svi katolici diljem svijeta

VL
DU
Deleted user
18:00 01.11.2017.

Netko je poginuo 1991, netko 92,93,94,95 i obiteljima poginulih poslije 91'isto je teško kao i obiteljima čiji su poginuli 91'.Ne znam zašto ta podjela na poginule 91 i one poslije.Nije se samo ratovalo u Vukovaru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.