Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVOZIT ĆE PREKO HRVATSKIH LUKA

Vukovar ključna luka za uvoz ukrajinskog žita, žitarice će dopremati Dunavom pa vlakom do Jadrana

01.08.2023.
u 19:06

Sada ćemo raditi na tome da uspostavimo najučinkovitije rute prema tim lukama i iskoristimo te prilike što je više moguće, navodi ministar Grlić Radman

Komentara 14

Avatar dosadno
dosadno
20:11 01.08.2023.

Valjda će Ukrajina preko našeg teritorija izvoziti svoje žitarice, a ne da ćemo mi "uvoziti", kako sugerira naslov?

DU
Deleted user
23:47 01.08.2023.

Baš lijepo, pa će dio toga ostati u Hrvatskoj a mi ćemo jesti kruh od tog otpada iz Ukrajine.

Avatar Striborski
Striborski
00:06 02.08.2023.

Rusi ako hoće mogu zgađati sve na ukrajinskoj strani Dunava (nedavni primjer Reni) pa tako i infrastrukturu za utovar na ukrajinskoj strani i ako to učine kako će uopće ti transporti doći do Dunava i utovariti se u brodove? Sljedeće,, ako i zaplovi ta pšenica Dunavom što će joj naše luke kad Dunavom brodovi mogu do središta Europe te kanalom Dunav-Majna-Rajna dalje skroz do Roterrdama koji je najveća europska luka pa onda dalje jer ionako 90% te pšenice namjenjeno je Europi i Velikoj Britaniji. Afrika pak dogovara uvoz žitarica izravno s Rusijom. Ovo su političke muljaže HDZ-a i njihovih briselskih pokrovitelja. Halo Bing, kako brat. Čuj, imam pšenicu. Cijena? Ma sitnica. Doslovce živimo u "Alanu Fordu".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije