Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
održan sastanak
Povratak na članak

Vukovar i Škabrnja planiraju potpisivanje Povelje prijateljstva

Ispred grada Vukovara sastanku su nazočili gradonačelnik Ivan Penava i predsjednik Gradskoga vijeća Igor Gavrić dok su Škabrnju predstavljali načelnik općine Nediljko Bubnjar i zamjenik predsjednika Općinskoga vijeća Elvis Gospić

Komentari 4

19
1995josip
21:41 07.03.2015.

U Sisačko -moslavačkoj županiji U Domovinskom ratu srbo-četnici su ubili više od 2000 hrvatskih branitelja i civila , a samo u Petrinji više od 720 hrvatskih branitelja i civila ! Sisak i Petrinja ne zaostaju po broju žrtava srbo-četničke agresijeje U Domovinskom ratu u odnosu na Vukovar i Škabrnju .

VL
HR
Hrabraja
22:04 07.03.2015.

Bolje da je potpisao nekakav ugovor za posao

VL
SU
sumar
16:57 07.03.2015.

Odbacujemo sve šta nas podsjeća na bivšu državu JUGOSLAVIJU a opet potpisujemo prijateljstva i širimo nekakva bratstva i jedinstva,ali sada nema bratstva, ali bi morali biti jedinstveni,ali HADEZEovci i SDPEovci nemogu biti niti jedinstveni niti bratski raspoloženi,sram ih bilo.Batine i sve rasterati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.