Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo u Lici

Vukeliću određen pritvor: Ubio brata jer ga je izudarao po glavi?

Mate Vukelić
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/5
09.09.2014.
u 17:56

Osumnjičeni M. Vukelić pred suca je doveden sa zavojima na glavi, a trpi glavobolje, teško govori i ima teške ozljede

Mate Vukelić (61), osumnjičeni za ubojstvo brata Milana Vukelića (53), dan nakon tragičnog događaja u Donjem Kosinju branio se šutnjom. Njegov odvjetnik Velimir Došen kaže da je Vukelić zbog zdravstvenih razloga iskoristio svoje pravo da se brani šutnjom.

Naime, ubojstvu je prethodio fizički obračun u kojemu je Milan Vukelić napao Matu. Mati Vukeliću ozlijeđena su leđa, ima ogrebotine po lijevoj ruci, a brat ga je letvom udario po glavi zbog čega je Mate Vukelić pred suca istrage doveden sa zavojem na glavi. Trpi teške glavobolje i teško govori, a u tučnjavi je izgubio i svijest nakon čega ga je, doznajemo, brat Milan polijevao vodom. 

Kolege i prijatelji u šoku

Zašto je nakon te tučnjave Mate ušao u kuću po pištolj i ispalio nekoliko hitaca u brata, još nije poznato.  Vukeliću je određen istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. Određeno je i da obavi daljnje liječničke pretrage, odnosno CT glave s obzirom na to da je riječ o neurotraumi.

Dan nakon ubojstva Vukelićevi su kolege i prijatelji u šoku jer, kako svi ponavljaju, riječ je o jako dobrom čovjeku, voljenom i poštovanom među kolegama u policiji u kojoj je proveo cijeli radni vijek. Mladen Krajačić, zamjenik županijskog odvjetnika u Karlovcu, kaže da obdukcija tijela Milana Vukelića još nije gotova te da su naložena i vještačenja koja će provesti Centar za forenzička ispitivanja Ivan Vučetić. 

>>Vidio susjede pa kazao: Ne bojte se, ja sam ga ubio

Komentara 10

MX
Mister X
22:35 09.09.2014.

Nebojte se ga ja sam ga ubio sad sam bez brige i ja sam dobar čovjek kažu svi policajci kažu da sam suppper,,, Naravno i ovo što pišu za ostale vrjedi i za njega da je i on ite kakoe kako "odavno poznat policiji" .....

Avatar drug lenjin
drug lenjin
20:46 09.09.2014.

Treba ga zatvoriti 30. godina.Koliko u Hrvata ima PTSP a za svaku glupost svi se izvlače na tu dijagnozu.Za vozačke dozvole,biti lovac ,raditi po građevinama i ostalim poslovima na crno(znam ih bar deset)za to im netreba PTSP.Obiteljima poginulih,ranjenima dati SVE a ovima oduzeti sve krenuvši od vozačkih dozvola.Neka ih predvodi Fred Matić.

MX
Mister X
22:40 09.09.2014.

Svi smo jednaki pred sudom; ali ne i sud prema nama razlika je velika jeli policajac ubio ili je netko policajca ! Razlika u kazni je od nule do 30 godina . Bilo kakao bilo ubiti brata je več kazana kazana i bez kazne velika ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije