Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentirao Šimunićev potez

Vuk Drašković: Hrvati su kukavice jer ne smiju izaći na ulice i protjerati Srbe

vuk drašković
Boris Ščitar/VLM
22.11.2013.
u 20:37

Drašković je ocijenio kako je teško biti Srbin u Vukovaru i svuda u Hrvatskoj gdje "divlja ustaški ološ".

Vođa Srpskog pokreta obnove koja se zalaže za rehabilitaciju četništva, Vuk Drašković izjavio je da će se hrvatski narod sramiti zbog onog što se događa s ćirilicom u Hrvatskoj i ocijenio kako su napadi na ovo pismo vrhunac primitivizma, a iznad svega kukavičluka, javljaju mediji u Srbiji.

- Kukavice su zato što ne smiju izaći na ulice Hrvatske i krenuti u otvorene zahtjeve da se iz te zemlje protjeraju i preostali Srbi, jer bi tog trenutka Hrvatska bila protjerana iz EU - mudruje Drašković dodajući kako "Hrvati to iznad svega žele, ali ne smiju i svaka je psovka na račun ćirilice u stvari usmjerena prema Srbima, bez obzira što je ona dijelom i hrvatsko pismo, baš kao što je latinica srpska - Drašković je ocijenio kako je teško biti Srbin u Vukovaru i svuda u Hrvatskoj gdje "divlja ustaški ološ".

- Hrvatska država plaća cijenu ustaške ideologije, plaća cijenu podilaženju ustaškoj ideologiji. Mislim da će Europa reagirati, jer da se to dogodilo nekom njemačkom nogometašu na nekom njemačkom stadionu, taj nogometaš ne bi dobio ispod deset godina robije - kaže Drašković dodajući kako je "uvjeren" da će EU kazniti Hrvatsku. 

>>Vučić: Kod nas nema fašizma kao u Hrvatskoj

Komentara 22

DU
Deleted user
21:42 22.11.2013.

Kukavice? E pravi su se javili......

Avatar PoTaman
PoTaman
22:15 22.11.2013.

braćo hrvati....budite junaci oćerajte i tih 4 %....i budite svoji na mome

DI
Dingač
11:30 23.11.2013.

vidi Draškoviću kakvim si se debilima okružio ... pa ta stoka oko tebe ne zna ni ćirilicu ni latinicu. hajd povedi žikino kolo. šljivovica ne zna za granice. normalan čovjek bi prvo pogledao u blato oko sebe pa onda pričaoo o nekom primitivizmu. i turci su gospoda za tu bagru na okupu. čopor četnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije