Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tržište
Povratak na članak

Vujčić zbog konverzije kredita spušta kamatne stope

Deficit u 2014. iznosio je 5,6 posto BDP-a, što je niže od prve procjene DZS-a, a javni dug 279,57 milijardi kuna, 5 milijuna kuna više

Komentari 5

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
09:44 21.10.2015.

280 milijardi kuna javnog duga, apsolutni rekord, deficit 5,6%, najgori u EU, Hrvatska raste, bravo za srpsku vladu Z. Milanovića.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
10:24 21.10.2015.

Vujčić zbog konverzije kredita spušta kamatne stope a Milanović radi opozorenja iz Brisela svojoj domoljubnoj balkanskoj raji spušta manje magle, bajki i mitova u vezi EU arbitražnog suda oko granice koji spokojno nastavlja svoj posao i polako ide prema međunarodno važečoj presudi nezavisno od toga ko šta sanjao, izlazio, odustao ili koliko puta netko na Thompsonov koncert odlazio.

VL
MU
Mukowsky
10:10 21.10.2015.

Quantitative ease.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.