Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'RAZGOVARAO SAM S OSTALIMA'

Vučić u Pragu za sutra najavio obraćanje naciji: Nije mi se razgovaralo s Plenkovićem

Beograd: Promocija kompleta knjiga "Sabrana djela Milorada Ekmečića" održana u Dom Vojske Srbije
Foto: M.K.
1/2
07.10.2022.
u 13:52

Kako je objasnio, održao je sastanke s brojnim europskim čelnicima, među kojima je i njemački kancelar Olaf Scholz te francuski predsjednik Emmanuel Macron

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas se obratio medijima nakon summita u Pragu, dan nakon što je EU odlučila kako Srbija neće biti izuzeta te će joj se zabraniti uvoza ruske nafte iz Hrvatske. 

Kako je objasnio, održao je sastanke s brojnim europskim čelnicima, među kojima su i njemački kancelar Olaf Scholz te francuski predsjednik Emmanuel Macron, a za sutra je najavljeno i obraćanje Vučića naciji oko novih ''strategija''.

- Mislim da se nitko nije sastao s tolikim brojem ljudi. Išao sam u posebne prostorije, susreo sam se i s češkim predsjednikom Milošem Zemanom, s drugim premijerima i predsjednicima država... - kazao je te dodao kako mu se nije razgovaralo s Plenkovićem, ''iako je on nešto pokušavao''.

Na društvenim mrežama osvanula je i fotografija njega kako sjedi sam i tipka po mobitelu dok svi oko njega međusobno razgovaraju, prenosi Blic.rs.

- Nisam prišao stolu za kojim se raspravlja o miru dviju država. Mislim da je to nepristojno - objasnio je.

Što se tiče ''orgija u Jasenovcu'', koje je danas ranije spomenuo zastupnik Hrvoje Zekanović, kazao je kako ''to više govori o njima''.

- Orgija je polaganje cvijeća, ali nije ubijanje djece - kazao je.

Kazao je i kako je Hrvatska izuzela samu sebe, ali je sebi dala za pravo da ne izuzima Srbiju od uvoza nafte. 

- Sebi su dali za pravo da pomažu Rusima i plaćaju im, ali su pokušali dati sebi za pravo da to Srbiji oduzmete. Europska komisija je donijela odluku da ćemo biti izuzeti, a onda je na prijedlog Hrvatske i još dvije članice ta odluka donesena - kazao je.

>> VIDEO Naslovnice srpskih medija jutros: 'Hrvatska objavila rat Srbiji'; Stavili i ilustraciju ustaše koji kolje četnika!

Ključne riječi

Komentara 47

Avatar Le-Freak
Le-Freak
13:59 07.10.2022.

Lelekanje ide dalje. ✊✊✊ Go,go,go, kme, kme, kme. Samo nama za razonodu. 😄

DI
Diosiario
14:04 07.10.2022.

S obzirom na snimke koje kolaju svemrežjem, nije se tebi s nikim razgovaralo, to je bar vaša opančarska verzija, ono što se na snimci vidi je da se nikome nije s tobom razgovaralo.

UV
Uvijeksevratim
14:02 07.10.2022.

Nije mu lako živjeti s činjenicom da ga je napravio mamin kolega - ljubavnik, Albanac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije