Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno u Kini
Povratak na članak

Vučić i Putin razgovarali o pokušajima kreiranja velike Albanije

Putin i Vučić su ocijenili da sve učestalije prijeteće izjave političkih predstavnika Albanaca “predstavljaju potencijal za sukobe”

Komentari 19

NA
navijeke
10:46 15.05.2017.

Kako je Rusiji crnogorskim ulaskom u NATO potopljena i zadnja nada za izlazak na Jadran i direktno ugrožavanje američkih baza u samostalnoj republici Kosovo i u Avianu, kao jedina (iako praktično neizvediva) mogućnost izlaska ostala joj je Albanija. Međutim Putin zaboravlja da čak ni Vučić nije toliko neinteligentan da bi pokušao neslaganja s Albanijom rješavati vojnim putem (to je jedina šansa Rusiji da se umiješa kao srpski "saveznik") jer Srbija za to više nema ni snage ni volje. Srpski vojnici bi najvjerojatnije dezertirali u daleko većem postotku nego što su dezertirali kad se Milošević bezuspješno nadao da će nakon Oluje ipak uspjeti pokrenuti protuudar.

VL
DU
Deleted user
15:16 15.05.2017.

a kinseki orkestar tokom svečane večere u pozadini svira tamo daleko i fijaker stari... izguglajte... neprocenljivo zadovoljstvo kad ti neko toliko važan i velik ukaže toliku čast... a tek kad krenu pare uuuh, mi mali a pare velike... milina...

VL
TT
tTony
04:31 16.05.2017.

Vidi ko se se buni protu velike Albanije dali on stvarno misli da cjeli svjet izgubio pamcenje ili momentalno vid kad je taj lik prestao mislit o velikoj srbiji dok malo po malo pusta korjenje korjenje u BH ,Crnu Goruu niko ne vjeruje da je odusta od Gline kao kaze da je pod ustaskom okupacijom .

VL
Avatar intimus500
intimus500
09:25 16.05.2017.

opet ovaj ide tati se tužakati ... kme kme kme :)

VL
AV
avim
20:01 21.05.2017.

Koje ,,face,,razgovaraju,osta mala Srbija,Niš je oduvijek bio vojni grad i danas je i treba dobro obratiti pažnju što se tamo dešava,u vojarni ,,pantalej, imalo je u svakom momentu 10000 vojnika ,tenkova,pješadije ,padobranci,cop ,teška artiljerija

VL
DU
Deleted user
11:19 15.05.2017.

Vucic stvarno misli da Putina-a zanima Srbija. Njega samo zanima da ima nekoga u regiji s kim moze provocirati EU i ugrozavati mir u regiji. Da Vucic zna racunati, lako bi skontao da je EU vise ulozila u zadnjih pet godina u Srbiju nego Rusija u zadnjih 20 godina.

VL
DG
davorsimic60@gmail.com
11:27 15.05.2017.

Gospodin Vučić svako malo trči Putinu i vjerojatno to izgleda ovako: Tata oni mi nedaju da se igram , tata uzeli su mi krpice, tataaa daj mi aviončiće , tatice oni me ružno gledaju itd.

VL
Avatar mason
mason
00:41 16.05.2017.

Albanci samo traze natrag zemlju svojoj ilirskih pradjedova.A Vucic treba traziti dio Anatolije ,njegove pradjedovine.

VL
KA
kalinovac
14:45 15.05.2017.

E moj Vučiću,nema ni velike ni male Albanije,to su samo albanske zemlje koje su okupirane od slavizma i kada tada te se zemlje moraju ujediniti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.