Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet imaju vožda
Povratak na članak

Vučić će imati moć kakvu u Srbiji nitko nije imao još od Miloševića

Kao ministar informiranja potpisao je zakon po kojemu su nepoćudni novinari mogli biti osuđeni i na visoke zatvorske kazne.

Komentari 10

Avatar tigar 99
tigar 99
17:52 04.02.2014.

Kakva je razlika između novinarstva u Srbiji i Hrvatskoj! U Srbiji je donešen zakon o pisanju, OK! A kod nas Pojedine novine svi znamo koje (neću navoditi, jer bi me neki cenzor zabranio) , plačen je da piše afirmativno oo o premijeru i njegovoj politici, na način da mu je oprošten porez! Pa ovi u Srbiji su 100% pošteniji!

VL
FN
Fr@njo
17:27 04.02.2014.

super, bas dobro .. jos kad dodje svojoj braci po oruzju na markov trg i sve ih tamo ima bre da postroji.

VL
DU
Deleted user
15:14 05.02.2014.

Zaboli me

VL
SV
stjepan v.
17:30 04.02.2014.

opet o njima, vi izgleda ste u istoj zgradi gdje su zloglasni kurir I blic.

VL
TT
tik tak
08:58 05.02.2014.

Smatram da Srbija slijedi primjer Rusije i Putina kad o svemu odlucuje jedan covijek što nije dobro za demokraciju ali je dobro u kriznim situacijama kakva je u Srbiji ali i u Hrvatskoj,nemora se unedogled sastanciti i baljezgati bez veze nego jedan covijek donese odluku iza nje stoji i za nju bi trebao odgovarati.

VL
DA
Davor2013
07:42 05.02.2014.

s Vucicem i Nikolicem, Srbija se za vjecno odrekla koljevke Srbije, Kosova, i oboje se vise puta sastali i rukovali s predsjednikom Kosova Nikolic se Bosnjacima osobno ispricao za Srebrenicu i ostale srpske zlocine, za koje je rekao da su su imali "elemente genocide". Kad se ijedan hrvatski desnicarski politicar ispricao Bosnjacima za hrvatsku agresiju i hrvatske zlocine nad Bosnjacima koje je presudio Hag, ili pak za bilo koj zlocin pocinjen od strane Hrvata nad drugima narodima? U Srbiji Vucica i Nikolica Hrvati imaju prava na dvojezicnost gdje god cine 15% stanovnistva, i nitko tamo ne razbija divljacki sve hrvatske ploce jer su im svi Hrvati kolektivno odgovorni za Jasenovac, zlocine nakon Oluje itd. Za razliku od Vukovara, u Srbiji ne paradiraju u vojnim odoroma po vojvodjanskim gradovima za zabranu ustavnih prava Hrvatima, nit uzduz i popreko Srbije skupljaju potpise za referendum da im zabrane pravo tamosnjim Hrvatima na hrvatski jezik Tako da glavni fasizam na Balkanu danas potice od hrvatske desnice, a ne od Vucica ili Nikolica

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.