Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon uhićenja svećenika
Povratak na članak

Vrije u Crnoj Gori: Gađali policiju kamenjem i vikali 'ustaše', rastjerali ih šok bombama

Tijekom rasprave u crnogorskom parlamentu zastupnici prosrpskog Demokratskog fronta (DF) priopćili su da su imali plan da zbog uhićenog svećenika pozovu svoje simpatizere da blokiraju sve prometnice u Crnoj Gori, ali da su od te namjere odustali nakon poziva Episkopskog Savjeta SPC i mitropolita Amfilohija.

Komentari 23

SA
samograd
10:59 14.05.2020.

Al se ipak trebalo veseliti jer ti ovaj brat bijaše mrtav i oživje ,izgubljen i nađe se ! Crnogorci su shavtili tko je tumor na njegovom biću ,ovo je ozdravljenje Crnogorskog naroda , to treba pozdraviti . Srpska mržnja spramja spram sviju svojih susjeda je dijabolična , nažalost SPC tu mržnju potpaljuje , zato nitko nema tko bi liječio duhovno bolestan narod, zato toliko započetih ratova , počinjenog zla za koji se ne kaju nego svaljuju ne druge . Podrška Crnoj Gori !!

VL
Avatar CroPatria
CroPatria
11:06 14.05.2020.

Gdje god da su Srbijanci na Balkanu tamo je kaos i nestabilnost. Slovenija, Hrvatska, BIH, Kosovo, Makedonija...sada Crna Gora. Već sto godina nemaju mira....

VL
Avatar zlatko.djalog
zlatko.djalog
10:48 14.05.2020.

Opet vučko nešto kuha!

VL
IV
IvekIvek
11:16 14.05.2020.

Došla balvan revolucija u Crnu Goru. Počela s jogurt revolucijom i došla do balvana

VL
Avatar Pancevac
Pancevac
00:28 15.05.2020.

Crkva je zlo gde god ona bila.Crkve su korporativna udruzenja. Ja Sam sebe odkrstio iz pravoslavlja.

VL
Avatar Jopa
Jopa
11:51 14.05.2020.

"Crvena Hrvatska" se izgleda pomalo budi... :-)

VL
MP
Mr.Perfect
12:33 14.05.2020.

Pa je li moguće da ih ima i ovdje, hahahh? Mora da je Vučićeva botovska kampanja. Preostalo im je samo da se tješe ovim lažima da je CG srpska država i ovim falsifikatima istorijskim i procentualnim. Razlika izmedju stanja u HR 1991. i kod nas je to što nisu u poziciji da izvrše agresiju, inače su laži iste, želje iste...Pozdrav iz CG👍

VL
Avatar Kalladin
Kalladin
11:19 14.05.2020.

Ahahahahahaha dva oka u glavi. Razroka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.