116 32°C
 • Avatar gordi
  gordi:

  protivnik sam bilo kakvog vrijeđanja na društvenim mrežama ali ovo je prešlo sve granice.Prate sve portale i to samo zato jel se na fejsu širi istina ,tamo se napiše i pročita ono čega nema ni u jednom mediju jel se ... prikaži još! jednostavno prešućuje sve što smeta vladajučima....ovo je teški oblik medijske blokade ravan onom za vrijeme omražene jugoslavije

 • Santo_CavernicoIo:

  Ovo vam se, dragi moji, zove "verbalni delikt", a floskula o njegovom ukidanju bila je jedan od glavnih aduta HDZ-a, kad je trebalo rušiti socijalističku vlast početkom 90-tih (koja je po mom skromnom mišljenju bila bar 10 puta bolja od ... prikaži još! ovoga što imamo danas, čak i ako ne spominjemo milenijsku pljačku koja je nastupila s "demokracijom")

 • komar64:

  Policija je jaka kada treba provoditi ovakvu vrstu torture nad "malim" ljudima...a to što se država pljačka od velikih...primjer Uljanika i sl. to nadasve uvaženoj policiji nesmeta ili ako vam ukradu autu da li će vam se ispričati ili platiti ... prikaži još! kaznu od 700 kn za svoj nerad. Ovo je stvaranje policijske države.

Još iz rubrike Vijesti

Prosvjed u Turskoj
SVRGNULI TRI GRADONAČELNIKA

Turska policija mlatila prosvjednike: Gađali ih vodenim topovima i suzavcem

Antun Novoselović
Antun Novoselović

Šef zadarskog SDP-a izašao iz stranke i dao ostavku na dužnosti radi "borbe protiv zadarskog kartela”

3
Ilustracija
ISTRAGA U TIJEKU

Dvije osobe poginule u padu helikoptera kod grčkog otoka Poros