Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon žalbe

Vrhovni sud u srijedu odlučuje o Čačiću

'06.12.2012., Varazdin, U HNK Varazdin povodom Grada Varazdina odrzana je svecana sjednica na kojoj su nazocili brojni uzvanici. Predsjednik HNS-a Radimir Cacic. Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
Marko Jurinec/PIXSELL
22.04.2013.
u 19:29

Riječ je o presudi koju je Čačiću izrekao mađarski sud jer je u Mađarskoj skrivio nesreću u kojoj su dvije osobe poginule

Vrhovni sud u srijedu će raspravljati o žalbi Radimira Čačića, bivšeg prvog potpredsjednika Vlade, osuđenog na godinu i 10 mjeseci zatvora zbog prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Riječ je o presudi koju je Čačiću izrekao mađarski sud jer je u Mađarskoj skrivio nesreću u kojoj su dvije osobe poginule, a nakon što izdrži najmanje polovinu kazne, Čačiću se ostatak kazne može zamijeniti uvjetnom kaznom.

Presudu je u siječnju potvrdilo naše pravosuđe. 

>>Milosuđe: I Čačić iščekuje hoće li mu Vrhovni sud ublažiti kaznu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije