Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČIN u Sisku
Povratak na članak

Iz Domovinskog rata ima devet odličja, ali to nije podloga za zločine

Neosporno je da je Milanković imao zasluge u Domovinskom ratu te je devet puta odlikovan i to je plemenit motiv, ali ne kao podloga za počinjenje kaznenih djela. Bošnjak je oslobođen zbog nedostatka dokaza

Komentari 10

SE
sestrićna
20:28 26.06.2014.

ne bojim se ja da će se ovako partizane i četnike privoditi na suđenja..tamo je sigurno da zločina nije bilo i prije nego se pomisli na privođenje..a na pomišljanje se nije ni pomislilo...

VL
19
1995josip
00:33 27.06.2014.

U SMŽ u Domovinskom ratu pobunjeni srbi potpomognuti teroristima iz srbije i bosne su okrutno ubili i masakrirali preko 2000 nevinih , uglavnom civila Hrvata .Druga po broju žrtava masovna grobnica u Hrvatskoj se nalazi u Baćinu kod Hrvatske Dubiceice . Još se traži oko 600 Hrvatskih nevinih žrtava srbo četničke agresije u SMŽ . Žrtve su uglavnom stradale u okupiranim selima i gradovima oko Siska i pod zaštitom UN a . Ne branim Milankovića ali mislim da on nije kriv za te navodne 24 žrtve , a koliko je srba osuđeno za 2000 nevinih Hrvata ?

VL
BO
booloo
22:30 26.06.2014.

Bošnjak je oslobođen zbog nedostatka dokaza. ------------------------------------------------------------- za udbaše nema dokaza?

VL
MX
Mister X
17:54 28.06.2014.

Bošnjak je oslobođen zbog nedostatka dokaza, kada bi bilo "pravde" to bi vrjedilo i za Dr. Ivu Sanadera ali kod se ne sudi pravedno pošteno ili korektno nego zna se politički - "po zakonu".

VL
DU
Deleted user
00:51 27.06.2014.

Milanković je, iako etnički Srbin, junak Domovinskog rata, a presuda je sramotna. Uz to, ovakva presuda je i poruka onim Srbima koji su kao i Milanković branili hrvatsku državu.

VL
OD
odisej
23:38 26.06.2014.

Svojim usima sam slusao radio I izjavu D.Brodarca kada su po Sisku nestajali ljudi. Brodarac je rekao : Pa sta oni mene ispituju za nestale srbe. Nama je bolje jedan mrtav nego deset zivih. I poslije te izjave Brodarac jeje bio vrlo uvazeni clan H.Sabora , nedodirljiv u Sisku. Sada su druga vremena , evropska , demokratska , civilizacijska . U ono vrijeme se nije smjelo suditi, jer onda su ubice bili domoljubi. Brodarac je umro , a sa Milankovicem treba -obrisati - svu prljavstinu koja je bila u Sisku I napokon se osloboditi zlocinackog tereta. I ne daj Bog da netko pomisli da je predsjednik bilo sta znao o sisackim likvidacijama.

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
22:20 26.06.2014.

za ubojstvo 24 civila trebao je dobiti barem 24 godine...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.