Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVOMOĆNA PRESUDA
Povratak na članak

Vrhovni sud potvrdio kazne za ubojstvo 75 hrvatskih civila kod Dubice

Riječki Županijski sud zbog tog je zločina nepravomoćno u ožujku 2013. osudio četvoricu pripadnika srpskih paravojnih postrojba na 20 godina zatvora i trojicu na 15 godina

Komentari 2

ZN
znamistinu
16:42 04.03.2020.

Premale kazne. ruganje istini. Onaj lik ubio zenu, odvjetnicu i sutkinju pa dobio 40g ovdje ratni zlocin nad 70 i vis eljudi i ono po 15 g zatvora. Znaci zlocin se isplati. Milanovic je upravo dao intervju u 24 sata-- citam da nece kociti put Srbije u EU. Sramotno je sto us Hrvati izabrali z apredsjednika. Govno od covjeka koje je za vrijem rata bio gdje? Upravo su ovo razlozi da s se koci put Srbijeu EU dok se ne ispune uvjeti. Milanovic ne vidi i ne cuje Borovo selo, Knin, Vukovar, Vocin , toliki ubijeni, silovani , razorena zemlja, kon logori po Srbiji bez odsteta nasim logorasima i on ne koci puit. Pa odi bre u Bg i pop* k Vucicu.

VL
DU
Deleted user
17:06 04.03.2020.

Nastupila zastara za kazneni progon zbog oružane pobune ma nevjerovatno gdje mi to živimo i kakvo pravosuđe trpimo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.