Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA VREMENA

U četvrtak pljuskovi s grmljavinom, bit će i snijega

vrijeme
Foto: DHMZ
02.03.2016.
u 23:00

U Zagrebu će biti oblačno s kišom, u okolnom gorju i snijegom

Nakon sunčane srijede Hrvatsku sutra čeka promjena vremena - bit će kiše, a negdje i snijega, prognozira DHMZ.

Kako navode, sutra će biti pretežno oblačno, povremeno s kišom, na Jadranu i obilnijim pljuskovima s grmljavinom. U gorju će biti i snijega, osobito u Gorskome kotaru, a moguć je i ponegdje u sjeverozapadnim krajevima. U Zagrebu će biti oblačno s kišom, u okolnom gorju i snijegom, a susnježica je od sredine dana moguća i u nizinama. Najmanje kiše bit će na istoku Hrvatske. 

Zapuhat će umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu će umjereno i jako jugo i jugozapadnjak postupno okrenuti na buru, najprije na sjevernom dijelu. Temperatura zraka u unutrašnjosti bi se trebala kretati uglavnom od 1 do 6, a na Jadranu te u Slavoniji poslijepodne od 8 do 13 °C, navodi DHMZ.

U petak se pak očekuje postupan prestanak oborina i djelomično razvedravanje, nakon čega bi trebalo biti promjenjivo, povremeno uz kišu, koja će biti češća na Jadranu i predjelima uz Jadran. U subotu će u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj biti uglavnom suho. Najviša dnevna temperatura bit će u porastu, prognozira DHMZ.

>> Zoran Vakula u stihovima najavio veliku promjenu vremena!

Komentara 2

MA
markeeec
07:15 03.03.2016.

ovo vrijeme me izludjuje....svako jutro (osim jučer) kišurina...dosta više s tom kišom

GU
gumbar
09:50 03.03.2016.

ali ja volim gledati snjega kroz prozor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije