Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI ŠEF HEP-A
Povratak na članak

Vrdoljak: Šerića nismo smijenili zbog TE Osijek

Odluku o tome koje će biti snage i koja tehnologija će biti upotrijebljena u izgradnju bloka donijet će struka i Uprava HEP-a, a ne ministar gospodarstva, poručio je Vrdoljak

Komentari 6

SP
Spezispezi
12:26 11.09.2014.

Ako će se KPH dosljedno držati svojih standarda onda će Šerić uskoro dobiti ministarsku fotelju. Naime, školski primjer čovjeka koji se ne zna nositi s konkurencijom pa mu propadne seoska poljoprivredna apoteka i ostavi milijunske dugove, je kolega iz njegove Vlade. Zbog takvih referenci Jakovina je dobio ministarsku fotelju, pa bi trebao i Šerić.

VL
GU
guderian
12:29 11.09.2014.

ti vrdoljak stvarno ne znaš da si živ!

VL
OB
Objektivno...
13:05 11.09.2014.

Osijek je zaslužio da mu se vrati jedan od najboljih pizza majstora. I zato u svakom pogledu sve više pozdravljam odluku ministra. Nadam se da Šerić pizze neće peći na - struju?

VL
PO
policajac125
13:45 11.09.2014.

"Čini nam se da su ovdje po srijedi viši politički interesi što je iznimno loše. Jer se spominje da je razlog termoelektrana, toplana u Osijeku koji je po našem mišljenju i mišljenju struke u HEP-u loš projekt", smatra Denis Geto, čelnik sindikata HEP Tehnos

VL
GA
gar
14:56 11.09.2014.

Niste zbog TE Osijek? A da možda niste gospodine ministre zbog poslova očitavanja brojila za HEP koje je dobila Vaša supruga u 4-5 županija? Kad je HEP firma bez zaposlenih radnika i nema to tko očitavati.

VL
RJ
RjaNma
14:40 11.09.2014.

zapravo svi su nesposobni funkcionirati van Hrvatske, pričaju jedno rade drugo, a zapravo jedini zadatak Hrvatskih javnih poduzeća jeste da ostvaruju što veću dobit,zapravo neosnovano izvlače novac od građana kojekakvim naknadama ( naknade za maglu) i tu dobit investiraju u nesposobnu i rastrošnu vlast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.