Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRŠAJ RESORA

Vrdoljak i Bubalo setove osvajaju 
za Miholjac, a ne za svoj Osijek

krešimir bubalo i gordan matković
Davor Javorović/Večernji list
19.05.2012.
u 09:00

Premda Vrdoljak i Bubalo nikada nisu profesionalno igrali, već isključivo rekreativno, tenis ta dvojica političara sportaša, prema ocjeni vođe tima, igraju jako dobro.

Prvi čovjek Osijeka, gradonačelnik Krešimir Bubalo (HDSSB), ali i jedini Osječanin u redovima Vlade, ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak (HNS), na teniskom terenu brane boje Donjeg Miholjca! Njih su dvojica, naime, aktivni igrači TK Donji Miholjac u Prvoj hrvatskoj teniskoj ligi.

Meč bez emocija

S obzirom na to da je u 1. ligu ušao i Teniski klub Osijek, osječki će političari sportske bodove osvajati igrajući i protiv kluba iz svojega grada!

– Bit će to meč bez emocija. Doći ću i pobijediti – kaže čelnik Osijeka objašnjavajući da je činjenica da igraju za Donji Miholjac, a ne za Osijek, jednostavno stvar profesionalnog odnosa. On je za Miholjac igrao još dok je bio župan, a TK Osijek ga nije zvao.

– Neću se gurati – uzvraća kroz smijeh Bubalo.

Svojim igračima ponosi se kapetan kluba Vatroslav Šrajer. Obojica, kaže, unatoč obvezama, uredno treniraju, a na njih računa i za 29. svibnja kada će TK Donji Miholjac igrati protiv trećeligaša Broda čije će boje braniti još jedan član Vlade, ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina (SDP)! I on je, dodaje, česti gost TK Miholjac na čijim terenima nerijetko igraju i prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić (HNS), ali i nekadašnji premijer Zlatko Mateša (HDZ).

– Koliko sam čuo, navodno ćemo na turnirima u lipnju igrati i protiv Gorana Ivaniševića. Što da vam kažem, dobra smo klapa tu u Miholjcu – smije se V. Šrajer čiji je pokojni otac Eduard, inače član HNS-a, bio gradonačelnik toga grada.

Razbio reket

Premda Vrdoljak i Bubalo nikada nisu profesionalno igrali, već isključivo rekreativno, tenis ta dvojica političara sportaša, prema ocjeni vođe tima, igraju jako dobro. Tko je bolji, kapetan Šrajer ipak nije rekao, već je uzvratio da su podjednaki.

– Nikad, istina, nisu igrali jedan protiv drugoga – dodao je i priznao da nam je informacija točna. Da je u četvrtak navečer izgubio prvi set od Bubala i ljutit zbog toga razbio reket!

– Da, razbio sam ga. Svladao je Bubalo kapetana momčadi – rekao je smijući se čelnik kluba za koji igraju još dvojica Osječana, regionalni direktori Zabe i Allianz osiguranja, B. Runje i R. Vučković.

Komentara 1

NO
norahs
09:20 19.05.2012.

Ah, baš je dirljivo koliko su nam političari prezaposleni, kad se stignu loptati... Još samo da gradonačelnik Osijeka pobijedi svoj grad igrajući za klub jednog drugog - i cirkus kompletan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije