Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peti riječki Carniva

Vratolomije i atraktivni skokovi na snježnoj stazi nadomak mora

snowboard (1)
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
28.01.2012.
u 14:37

Carnival Snowboard Session ove se godine prvi put upisuje u TTR World Snowboard Tour sustav natjecanja što znači da će se bodovati za poredak najboljih snowboardera svijeta.

Na Gatu Karoline Riječke, na posebno izgrađenoj snježnoj stazi tek dva metra od mora, danas se, po po peti put zaredom, održava  Carnival Snowboard Session, međunarodno natjecanje vještih snowboardera. Uoči početka natjecanja stanje poligona za koji je dopremljeno 80 kubika snijega "prekontrolirali su" i sudionike i publiku pozdravili gradonačelnik Vojko Obersnel i Meštar Toni koji već uobičajeno za maškara preuzima ključeve grada pa tako i svu vlast.

Uz Tonija do Gata Karoline Riječke došetala je i Kraljica karnevala Nina Simčić. U organizaciji riječkog Snowboard kluba "Nine" i Turističke zajednice ovo je atraktivno natjecanje okupilo dvadesetak mladića iz Slovenije, Mađarske, Srbije, Bugarske i Hrvatske koji su svojim vratolomijama i brojnim skokovima izazivali oduševljenje Riječana.

Njihovu je sportsku umiješnost pratio i stručni žiri čije će ocijene odrediti i finaliste, a na kraju i one koji će se nakon večerašnje završnice naći na postolju. Carnival Snowboard Session ove se godine  prvi put upisuje u TTR World Snowboard Tour sustav natjecanja što znači da će se bodovati za poredak najboljih snowboardera svijeta. Osim sportskog dijela organizatori su priredili i raznovrstan program za posjetitelje pa će  večeras  na Gatu Karoline Riječke nastupiti i TBF i Connect.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije