Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osječki hdz
Povratak na članak

Vranješ: Oštećeni smo, tražimo poništenje izbora J. Salapića

Skupština je obilovala proceduralnim greškama. Protivno Poslovniku o radu Izborne skupštine članovi izbornog povjerenstva bili su i kandidati na listama, kaže dr. Vranješ

Komentari 10

BZ
Branko Zajec
16:33 12.03.2012.

Dajte ljudi ! Zar postoji netko, koji još sumnja u poštenje HDZ-a? Ako Salapić kaže, sve je regularno, zar ima netko, tko će u to povjerovati ?

VL
VO
Volpi
17:11 12.03.2012.

nemojte druga salapića ljutiti jer odmah će nas prijaviti Jaci za mobing :D ili će poslati svog dečkića modnog mačka da se obračuna sa nama hahaha koji je smijeh taj guzičar salapić sramota da je taj čovjek uopće u iti jednoj stranci.

VL
BA
baza
17:18 12.03.2012.

Jadan Salapić..sad ga bude njegov dečko morao tješiti

VL
MM
mira mira
17:30 12.03.2012.

Nova HDZ-ova zvijezda, Josip Salapić, pred par dana pobijedio je na izborima za osječkog predsjednika HDZ-a i to na nečuveno briljantan način. Svog protukandidate je ostavio daleko iza sebe i izvojevao nadmoćnu pobjedu s dva glasa više. Šeks je ipakk još uvijek stručnjak za dobivanje “izbora” u stranci. Pobjeda s dva glasa više, uz sudjelovanje zaštitara kao i na VII. Saboru HDZ-a kad je Šeks osigurao takvu “pobjedu” Sanaderu, odmah je kod zlobnika i cinika izazvala asocijacije da se tu radi o “šteli” sličnoj onima na saborima HDZ-a 2000. i 2003. godine. Ma, tko bi u to povjerovao, vjerujete li vi?

VL
MM
mira mira
17:31 12.03.2012.

Joza, još onako vruć nakon namještenog trijumfa, podastro je odmah javnosti svoj demokratski habitus. Ukratko on smatra da sve one koji su se do sada ulizivali ljubljenoj šefici, a sada je olajavaju i kandidiraju se protiv nje, treba hitro izbaciti iz stranke. Kad bi se danas provela ta “demokratska” ideja našeg Joze i iz HDZ-a izbacili svi koji smatraju da stranka nema budućnosti dok joj je na čelu osoba koja u životu još nije uspjela dobiti ni jedne izbore desio bi se zanimljiv slučaj: u stranci bi ostali Jaca, Šeks, Frano Matušić, Dujmir Marasović, Kosoričine prijateljice iz udruge Katarina Zrinski, Visoki sud časti, glavni tajnik stranke Bačić i neutješni ljubavnik Ćiro Blažević.

VL
GO
gogica70
19:27 12.03.2012.

Jaca ostaje sve usamljenija u svojoj suludoj utrci za predsjednicu HDZ-a...malo podsjeća na Don Kihota u pohodu na vjetrenjače..a evo i Sanča Panse s crvenim nosićem

VL
Avatar puky
puky
20:45 12.03.2012.

... kako bilo da bilo salapić je pobijedio u prvom krugu sa skoro dvostruko više glasova nego Vranješ ... valjda se sada hoće uvesti demokracija da oni koji manje dobiju na neki način ipak pobjede ... sve smo probali pa možemo i to ... možda bi Vranješ daleko bolje prošao da nije pajac u rukama Dragana Kovačevića koji se nije sam iz nekog razloga kandidirao već ovaj cirkus sa Vranješem izvodi ... strava ...

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
23:03 12.03.2012.

Ako je istina ovo što navodi Željko Vranješ IZBORI SU NELEGALNI JER DOISTA ČLANOVI IZBORNOG POVJERENSTVA NE MOGU BITI KANDIDATI ZA NITI IJEDNO TIJELO U HDZ. Tako stoji i u Statutu i u Poslovniku. Jadnog li Salapića. A obećavao je ....

VL
Avatar Obeliks
Obeliks
06:50 13.03.2012.

Hahaa, pa pakdaš izgleda kao Srećko Šoić iz Tesne kože. Super mu sliči. Kapetan ladje... Kaj su se treznili do ponedeljka pa tek onda shvatili da se nekaj dogodilo u petak?

VL
MI
Miki123
23:01 13.03.2012.

Hoće li netko iz HDZ-a konačno reći istinu a to je da je Željko Vranješ osvojio 49 glasova, i da je nakon što je to saznao sa svojoms vitom otišao sa izborne skupštine i u 1 sat se zajedno s Predragom Szojčićem vratio na kraj pod utjecajem - nečega... Drugi kandidat za predsjednika Željko Kovačević se ponašao kao gospodin iako je osvojio dvadesetak glasova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.