Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULOVILI GA POLICAJCI

Vozio kamion pod zabranom i s 3,17 promila alkohola u krvi

Vožnja u pijanom stanju
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
08.11.2021.
u 13:47

Dogodilo se to u subotu, 6. studenog oko 20.30 na kolniku Nazorove ulice u Lužanima kod Slavonskog Broda

Službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod prilikom nadzora prometa "ulovili" su 29-godišnjeg vozača kamiona koji je vozio "mrtav pijan" i pod zabranom. 

Dogodilo se to u subotu, 6. studenog oko 20.30 na kolniku Nazorove ulice u Lužanima kod Slavonskog Broda.

Kako se navodi u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske, očevidom je utvrđeno da vozač upravlja teretnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja dok ne dostavi liječničko uvjerenje. 

- Alkotestom je u vozačevu organizmu očitana koncentracija alkohola od 3,17 promila, te je vozač zadržan u policiji do prestanka djelovanja opojnog sredstva - navodi se u priopćenju. 

Policijski službenici protiv 29-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

>> VIDEO Rusi masovno dolaze u Zagreb na cijepljenje, avioprijevoznici iz Moskve lete šest puta tjedno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije