Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rad na terenu

'Vozili smo ljude na birališta da osiguramo Sabin poraz'

Bivši SDP-ovac Zdravko Dedić
Foto: Branimir Bradarić
30.06.2014.
u 21:00

Išli smo ciljano, razgovarali s biračima i sugerirali im za koga da glasaju na nedjeljnim izborima

– Mogu reći samo da Penava ne bi pobijedio ni u snu da nije bilo nas. Mi nismo glasali ni za HDZ, ni za SDP ni za SDSS. Glasali smo isključivo protiv Sabe – kaže Zdravko Dedić, koji je do prije nekoliko godina bio član SDP-a, na čijoj je listi bio i kada je 2009. postao član Gradskog vijeća.

Kaže da su on i još 20-ak ljudi u nedjelju bili aktivni na terenu i radili protiv Sabine pobjede.

– Išli smo ciljano i razgovarali s biračima kojima smo, a da nikoga nismo tjerali na to, sugerirali za koga da glasaju. Odvezli smo na birališta one koji nisu mogli doći. Da nije bilo nas, tvrdim da Penava ne bi pobijedio – objašnjava Dedić i dodaje da su najveći krivci za sve Igor Dragovan, Zoran Milanović i još neki u vrhu stranke koji su znali sve o Sabinim poslovima, ali nisu ništa poduzeli.

>> Izbori u Vukovaru: Penava osvojio 191 glas više od Sabe

>> Ivan Penava: Hvala Milanoviću što nas vrijeđa

>> ''Problem je 70 Vukovaraca iz Zagreba, ali nisu i busevi iz Beograda''

Komentara 44

SA
samograd
21:46 30.06.2014.

kriminalno je to da je zli sabo uopće bio sdpeov kandidat .

UR
urbanum
21:45 30.06.2014.

Nedvojbeni poraz bivšeg Gradonačelnika koji uz ostalo nije htio čestitati pobjedniku ostavlja nekoliko jednostavnih pitanja. Zanimljivo je kako ih ni tijekom kampanje niti sada nakon izbora nitko ne postavlja!? To je više nego znakovito! Evo tih pitanja: 1. Što bi se dogodilo da je g. Sabo pobijedio a nakon toga u sudskom procesu bio osuđen? 2. Da li je g. Sabo mislio da je to čak i teoretski nemoguče? 3. Što su o takvoj mogućnosti mislili oni koji su ga podržali kao kandidata? 4.Da li je SDP koji ga je indirektno podržao također posve siguran da g. Sabo nemože biti osuđen? 5. Kako je moguće da toliko jednostavna pitanja u hrvatskim medijima do danas nitko ne postavlja? 6. Da li je ne pitati se o tome dokaz da je netko ljevičar a pitati se o tome dokaz da je netko desničar? Ima takvih pitanja još no ona su ovdašnjoj "lijevoj" medijskoj sceni posve strana. Ona umjesto toga radije mazohistički ponavlja svoje mantre o "antifašizmu". Ako treba do ludila i do apsurda!

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
21:40 30.06.2014.

Svi birači mogu birati: neće valjda Partija s Pantovčaka i Markova trga još određivati tko je podobniji da glasa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije