Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mursko središće

Vozaču kamiona koji je blokirao međunarodni granični prijelaz prijeti kazna i do 10.000 kuna

kamion
Foto: Facebook
29.10.2015.
u 10:55

U PU međimurskoj napominju da je cestu blokirao zbog "neriješenih imovinsko-pravnih odnosa s poslodavcem iz Zagreba".

Vozaču kamiona koji je u utorak blokirao promet na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu u Murskom Središću, prijeti velika novčana kazna. U Policijskoj upravi međimurskoj ističu da je 44-godišnjak s područje Selnice počinio dva prekršaja zbog nepropisnog parkiranja i odbijanja nadzornog liječničkog pregleda, za što su propisane kazne od 300 do 1000 kuna, zatim prekršaj privremene blokade ceste za koju je propisana kazna od 10 do 30.000 kuna, te dva prekršaja nepropisnog zadržavanja na području graničnog prijelaza i napuštanja prijelaza bez obavljanja granične kontrole, za što su predviđene kazne od stotinu do tisuću kuna, te od 2000 do 10.000 kuna.

U PU međimurskoj napominju da je cestu blokirao zbog "neriješenih imovinsko-pravnih odnosa s poslodavcem iz Zagreba".

>> 'Nije istina da je vozač kamionom blokirao cestu jer nije dobio plaću'

>> Nije dobio plaću pa kamionom blokirao granični prijelaz!

Komentara 3

Avatar traktoraš
traktoraš
11:17 29.10.2015.

Koliku bi onda kaznu trebali naplatiti slućajnom premijeru Milanoviću ? Naime on je zatvorio granični prijelaz sa Srbijom na tjedan dana.

VV
Vražji Vrag
13:26 29.10.2015.

Neka mu oduzmu od plaće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije