Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U ZAGREBU

Vozačica prikliještena u autu nasred Hatzove

18.06.2009.
u 01:03

U nesreći koja se jučer oko 11.30 sati dogodila u Ulici Pavla Hatza oštećena su tri automobila, a ozlijeđena je žena koju su vatrogasci morali izvlačiti iz automobila režući karoseriju.

Prema riječima očevidaca, vozačica renaulta pokušala je izići na glavnu cestu s parkirališnog mjesta, a u nju se u tom trenutku zaletio mercedes koji se kretao srednjim trakom.

Razbijali prednje staklo
Od jačine udarca odbačeni renault je udario u treći automobil marke citroen koji je ondje bio parkiran te se prevrnuo na lijevi bok.

Neugodno iznenađen ostao je vlasnik parkiranog citroena koji je u nesreći oštećen te mu je razbijeno stražnje staklo. Vozačica renaulta ostala je prikliještena u automobilu dok nisu stigli vatrogasci koji su razbili prednje staklo da je izvuku van.

Hatzova ulica nesreća
Odmah je prevezena u bolnicu, a prema prvim neslužbenim informacijama, nesretnica je lakše ozlijeđena.

Hatzova je već poznata po crnim statistikama, a u policijskim evidencijama od obnove Zelenog vala lani u kolovozu samo na križanju Hatzove i Palmotićeve zabilježeno je sedam nesreća, a posljednja se dogodila u ožujku kada su u sudaru dvaju golfova i forda focusa ozlijeđena dvojica tinejdžera.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije