Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA ZAMKA

Vozači oprez! Pogledajte ovu fotografiju, ako ne vidite što je pogrešno, gorivo ćete skupo platiti

Reddit
18.02.2022.
u 08:39

Mnogim vozačima dogodi se pogreška, no krivica ne mora uvijek biti isključivo vaša, najbolje to pokazuje ova fotografija...

Prije nekoliko dana na mreži Reddit pojavila se fotografija s jedne benzinske postaje u Hrvatskoj koja prikazuje kako je netko pištolj za dizelsko gorivo postavio na držač pištolja za benzin, a za benzin na držač za dizel.

Nije poznato gdje je točno fotografija snimljena, ali je itekako dobro upozorenje za vozače. Naime, mnogo puta vozači pogreškom, unatoč svim upozorenjima poput oznaka na poklopcu spremnika ili različitih veličina cijevi pištolja, u svog limenog ljubimca natoče pogrešno gorivo.

Foto: Reddit

Međutim, ovdje se radi o namjernoj ili slučajnoj zamjeni pištolja zbog čega vozači mogu biti dovedeni u zabludu pa u svoje vozilo natočiti "otrov" koji iziskuje skup popravak. 

U tom smislu opreza nikad dosta. Prilikom dolaska na benzinsku postaju dobro provjerite koje gorivo točite u svoj automobil, nemojte to raditi po inerciji.

Komentara 23

SC
schwantz
09:56 18.02.2022.

na ovaj način je nemoguće utočiti krivo gorivo.

Avatar Patton
Patton
10:00 18.02.2022.

Zamjena pištolja za točenje goriva nije slučajna nego zlonamjerna i vjerovatno ju je počinio neki kupac. Zašto to tvrdim? Zato što istovremeno morate manipulirati sa dva pištolja da bi izvršili zamjenu. Dvije ruke istovremeno skidaju pištolje sa nosaća!

Avatar Zgubider.
Zgubider.
09:32 18.02.2022.

Prilikom tankanja gledam na boju "pištolja", u kojoj je "rupi" bio uopće me ne interesira...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije