Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šerif objavio fotke

Vozač Tesle zamijenio kočnicu i gas pa zamalo sletio s litice: S kamenja su ga izvlačili lancima

Foto: Instagram
1/2
17.04.2022.
u 10:17

Fotografije koje je šerif objavio pokazuju kako su vlasti Teslu vadile lancima.

Jedan vozač Tesle Modela 3 našao se u poprilično bizarnoj situaciji. Naime, nakon što je produžio na kamenja, srećom se nekako zaustavio i nije pao s litice u luku Dana Point u Kaliforniji.

Šerifov okrug Orange je na društvenim mrežama objavio fotografije nesreće i objasnio u opisu da je vozač Modela 3 slučajno stisnuo gas umjesto kočnice prilikom parkiranja. S obzirom na snagu i okretni moment Modela 3 zbog njegovog električnog pogona, vozač nije imao vremena ispraviti svoju grešku i Tesla je na kraju prošla preko stijena koje su vodile do ruba vode.

Fotografije koje je šerif objavio pokazuju kako su vlasti Teslu vadile lancima.

Zanimljivo, Road & Track procjenjuje da je zamjena kočnice i gasa uzrok otprilike 16.000 prometnih nesreća u SAD-u godišnje, prema podacima Nacionalne uprave za sigurnost u prometu na cestama.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
11:04 17.04.2022.

Ameri...njih 16 000 ne razlikuje bremze od gasa 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije